07 jan

Hoe heeft u de voorstelling/samenwerking met Clown Snorre ervaren?

In mijn voorstellingen wil ik graag laten zien hoe ik op een positieve enthousiaste & stijlvolle manier tegen de wereld aankijk en neem ik je graag mee in deze eigen(wijze) belevingswereld. Waar jong en oud worden uitgedaagd, zich kunnen verwonderen, samen actief kunnen meedoen en waar mogelijk in het middelpunt kunnen staan en vol enthousiasme vandaan komen. Op mijn manier probeer ik zo bij te dragen aan een positievere en mooiere wereld.

Ik kan van alles vertellen maar het is beter dat door u zelf te laten zeggen. U kunt mij enorm helpen door hier uw persoonlijke ervaringen te delen over een optreden, voorstelling of samenwerking met Clown Snørre zodat anderen dat ook kunnen lezen.

Ik vind het heel fijn om uw reacties te lezen want zelf zie ik meestal wel heel scherp wat beter had gekund en heb dan minder oog voor hoe ontzettend leuk het eigenlijk was. Ook vind ik het fijn om te lezen wat voor u nou zo bijzonder was, daar word ik blij van.

1. Algemeen: Bent u tevreden over de samenwerking en vond u het een geslaagd feest?
2. Bijzonder: Wat is u meest opgevallen of bijgebleven?
3. Enthousiasme: Zou u Clown Snørre bij een vriend of collega aanbevelen?
4. Elke keer een beetje beter: Wat zou anders/beter kunnen?

Ik ben heel benieuwd en bij voorbaat dank voor alle reacties!
* scroll helemaal door naar onderen om een nieuw bericht te plaatsen:0)

Clown Snørre :0)  Wim Hoekstra Entertainment

“Iedereen is bijzonder” Grote voorliefde optredens voor en met mensen verstandelijke beperking! 

144 thoughts on “Hoe heeft u de voorstelling/samenwerking met Clown Snorre ervaren?

 1. Hef was een waar feest om deze clown Snorre als gast te hebben.
  Onze deelnemers hebben meer dan genoten van dit optreden.
  Het is meer dan alleen een optreden van alleen een clown
  Deze clown kan echt heel veel, liedjes, grapjes, trucjes en dansjes maar vooral het contact met onze deelnemers.
  Bedankt
  Met vriendelijk groet Dianne van Loenhout S&L Zorg
  bedankt

 2. Vorige week was clown Snorre te gast bij ons zomerprogramma van Triade. Wij organiseerde het zomerprogramma voor mensen met een beperking. Clown Snorre was fantastisch. Hij had aandacht voor ieder persoon in het publiek en heeft een show gegeven waar hij bij iedereen van begin tot het eind de aandacht kon vasthouden en vermaken. Wat was het leuk! De samenwerking in de voorbereiding hebben wel al heel prettig ervaren. Bedankt!! En graag tot ziens 🙂

 3. Neem een grote tent met 600 gasten en iets meer als 200 kinderen, dat is op zich al een spektakel. Op het moment dat Clown Snorre begon zaten alle kinderen op het puntje van hun stoel om even later heerlijk met hem mee te doen. Kortom een geweldige gezellige familiedag met heel veel blije kinderen.

 4. Gisteren clown Snorre (streepje door de o/ maakt EU heb ik geleerd) en vond een geweldig optreden. Snorre heeft veel interactie met de kinderen en weet ze tot op het laatst te boeien. Wij van de carnavalsvereniging de Keiebijters vonden de samenwerking ook erg prettig met Snorre. Bedankt dat je de kinderen en hele leuke tijd hebt bezorgd.

 5. Wat een mooi feestje en een geweldige stemming wist clown Snorre te brengen tijdens de 60e verjaardag van mijn zus Sita in het zorgcentrum Ipse de Brugge. Het plezier spatte eraf! Snorre weet feilloos in te spelen op wat de bewoners van de woongroep nodig hadden met leuke liedjes en grappige acts en zette Sita op een mooie manier in het zonnetje. Ook de familie genoot met volle teugen.Een vakman!

 6. Clown Snorre heeft afgelopen Koningsdag voor de 2e maal bij ons opgetreden. We hebben hem als Oranje Comité Terborg na het succes van de eerste keer nogmaals gevraagd, want succes verzekerd! Zijn optreden is grappig en vooral ook origineel. Het publiek, van jong tot oud, was geboeid van begin tot eind.

  En voor de organisatie ook niet onbelangrijk: de man achter clown Snorre is een professional. Hij is prettig in de samenwerking en komt zijn afspraken na.

 7. Hi Clown Snorre,
  We loved having you again at our company’s Christmas party for children!
  I like the way everyone becomes involved with the singing, and how the children line up to take a photo with you. Thank you again for coming along and bringing a smile,
  Marco (Amicale)

 8. Hi Clown Snorre,

  Afgelopen week ben je bij ons op de Prinsenstichting langs geweest en heb jij voor onze clienten op de dagbesteding groepen een super leuke voorstelling gegeven. Omdat we werken met mcg clienten is het voor jou wel even zoeken waar je de juiste ingang kan vinden maar volgens mij heb je dat prima gedaan en heb ik onze clienten zichtbaar zien genieten. Graag weer tot een volgende keer.Bedankt.

 9. Beste Wilhelmus,
  Ik wil u vertellen dat wij als familie er nog lang over hebben nagepraat. We zagen cliënten van “Ons tweede Thuis” lachen die we nog nooit eerder hebben zien lachen en stralen. Alleen daarom was het al de moeite waard.
  De kindertjes, maar ook alle vrijwilligers en familie; iedereen was enthousiast. En voor Jolanda heb je een prachtig feest gemaakt met mooie en leuke liedjes. Zo leuk ook dat Jolanda “In de maneschijn” zo goed kon meezingen en de gebaren ging doen.
  Dank nogmaals. Je bent uniek en goed in je werk.
  Dank je wel, met hartelijke groet, namens alle zussen Jansma,
  Ida

 10. Hallo clown Snorre,
  Vandaag was je weer bij het Sinterklaasfeest in Zwartewaal. Wat een feestje maakte je er weer van, de kinderen hebben genoten!
  Nog even meezingen toen de Sint en zijn Pieten kwamen. bedank Snorre!
  Wie weet tot ooit! Groetjes van een Zwarte Piet

 11. Op 1 november hadden wij een beleef/verwendag voor cliënten met een verstandelijke beperking. Wij zijn erg blij met het optreden van clown Snorre. Clown Snorre betrok de cliënten bij het optreden en hij/je kon de sfeer goed inschatten.
  Heel graag tot een volgende keer!!

  Hartelijke groet
  Hugo Buijze

 12. Wat een leuk feestje hadden we met Clown Snorre op ons Kinderdagverblijf!
  Clown Snorre paste zich aan aan de groep en alle kinderen, ouders en juffen hebben genoten!
  Wat leuk dat je na afloop van de show nog alle tijd nam om voor alle kinderen een ballonfiguur te maken, dank je wel!
  Renske van Lent
  Kinderopvang Henhaan

 13. Op 11 juni hebben we het verjaardagsfeest gevierd van mijn zus , die een verstandelijke en lichamelijke beperking heeft. We hebben dit gevierd samen met de andere bewoners van haar woongroep en de begeleiding.
  Clown Snorre heeft een optreden van een uur verzorgd. En dat uur was zo voorbij.
  Wat hebben we met z’n allen genoten. Hij wist van alle aanwezigen de aandacht vast te houden en ze erbij te betrekken.Er was veel afwisseling.
  De samenwerking vooraf aan het optreden verliep prima.
  Ik beveel clown Snorre graag aan bij anderen.

 14. Clown Snorre heft ons Koningsdagfeest extra kleur gegeven! Een hele leuke inetractieve show, waarbij zowel de kleine als wat oudere kinderen continue geboeid warden. De afwisseling tussen acts en liedjes is fantastisch! Wij hebben genoten en de kinderen ook! Clown Snorre is een aanrader en weet met zijn enthousiasme het publiek daarin mee te nemen.

 15. Vrijdag 14 april hebben wij opnieuw clown Snorre langsgekregen voor een fantastisch 7e verjaardagsfeest van mijn dochter Eloise!!! De meiden hadden volop pret. Er werd hardop gezongen en verrassende trucs getoond!!! Het was echt een grote party met een en al interactie!!! Eloise wil volgend jaar weer!!

 16. Clown Snorre
  Wat een professionele clown geweldig om in huis te halen voor wat dan ook iemand met een goed inlevingsvermogen die overal op in kan spelen. Wij hadden de clown in het voorprogramma bij een Sinterklaasfeest en heeft daar de kinderen heerlijk vermaakt en daarna kwam Sinterklaas binnen en was de muzikale clown een aanvulling voor de muzikale momenten. Dank je Clown Snorre het was geweldig.

 17. Gisteren heeft clown Snorre een optreden verzorgd voor onze speeltuinvereniging ter ere van het 60-jarig bestaan van de speeltuin.
  Clown Snorre heeft echt een fantastische show verzorgd, waarbij niet alleen de kinderen maar ook de ouders geregeld slap lagen van het lachen. Met daarbij de leuke liedjes en prachtige ballonfiguren was het een echt een topmiddag. Ik zal clown Snorre zeker bij anderen aanbevelen.

  Paula Stahl, Speeltuinvereniging De Wipwap te Schelluinen

 18. Wat was ie weer leuk en gezellig , byzonder hoe deze clown altijd weer weet te boeien bij kleine kinderen maar ook bij de ouders van de kinderen en een heel uur op een groot podium in de openlucht daar weet ie ook wel raad mee, prachtig bedankt Clown Snorre we zien je wellicht weer terug op onze jaarlijkse jaarmarkt in mei en op OPEN AIR 2017 als we dat weer gaan doen.

 19. Beste Clown Snorre,
  Afgelopen week heb je een optreden verzorgd in Het Dorpshuis, Amarant te Rijsbergen, voor de doelgroep verstandelijk beperkten.
  Je optreden werd zeer goed ontvangen. Cliënten werden betrokken bij je optreden en herkende de liedjes. De ballonnen die je voor ze maakte werden ook goed ontvangen. Kortom een leuke avond, waarbij er weer bij velen een glimlach op het gezicht is getoond.
  We zien je graag nog een keer terug !!
  Het Dorpshuis, Bianca Daemen

 20. Gisteren is clown Snorre bij ons op ’t kinderfeestje geweest,onze dochter Hanne werd 5jaar en er waren 17 kinderen uit haar klas. Wat ’n feest is ’t geworden dankzij Snorre,de kinderen raken er niet over uit verteld… Van alle moeders heb ik te horen gekregen dat de kinderen nog nooit zo’n leuk feestje hadden gehad,dus alleen maar positieve reacties! Dus clown Snorre,ga zo door,wij hebben meteen geboekt voor onze bruiloft want hij kan ook nog eens ontzettend goed oude Hollandse liedjes zingen dus voor jong en oud,ik zou zeggen,boek clown Snorre !!!

 21. Op de jaarlijkse Paardenmarkt in Oud IJsselmonde (laatste woensdag
  in juni) was clown Snorre een groot succes!
  Lachende kinderen en ouders. Leuke reacties ontvangen.
  Wie weet volgend jaar weer?
  Vr. gr. St. Paardenmarkt Oud IJsselmonde

 22. Beste Snorre,
  wat hebben we genoten van jouw aanwezigheid. We zochten nog een leuke act voor de bezoekers van sHeerenLooLands, een zomerfeest op de instelling Willem van den Bergh voor mensen met een verstandelijke beperking, en we vonden jou. En daar hebben we geen spijt van. We hadden gelijk goed contact en je begreep direct wat we wilden: Een leuke entree voor de bezoekers en twee shows van een half uur. Dit deed je met verve. Je sloot aan bij de cliënten en je maakte er een feest van! Je act was top en je improviseerde waar nodig. We zouden je graag een keertje terug zien! Namens de organisatie van sHeerenLooLands, heel erg bedankt!
  groet Thomas

 23. Hoi,
  Afgelopen vrijdag (24-6-2016) hebben wij weer een zomerfeest gehad op onze voorziening (Amstel-Meer, Aalsmeer). Clown Snorre was hier voor de 3x bij aanwezig. Wij zouden geen zomerfeest meer willen zonder Clown Snorre. Hij is geweldig, onze cliënten (veelal meervoudig gehandicapten volwassenen) genieten van de show, de persoonlijke aandacht en de muziek die erbij gespeeld wordt. Daarna de prachtige ballonnen die uitgedeeld worden. Het mooie aan clown Snorre is dat hij de cliënten veel bij naam noemt, wat het een stuk persoonlijker maakt. Wij hebben weer kunnen genieten van een super Zomerfeest met Clown Snorre. Bedankt en hopelijk tot volgend jaar.
  Groet Wendy en Linda
  Amstel-Meer Aalsmeer

 24. Wat een Geweldige show!

  Afgelopen zaterdag (4-5-16) heeft clown Snorre weer een show van ware klasse neergezet. Naast een geweldig programma voor alle kinderen zijn zelfs de ouders op hun beurt goed vermaakt. Alleen maar lovende woorden gehoord!

  Wat het samenwerken erg fijn maakt is dat hij zijn service toch heel persoonlijk weet te maken. Hij voelt precies aan hoe je een echte band met het publiek weet te creëren. Daarnaast heeft hij veel initiatief getoond in het maken van een vol soepel lopend programma, zelfs naast zijn werkelijk ingehuurde uren.

  Kortom het complete pakket voor een memorabele middag pret en plezier!
  Namens de jubileumcommissie van RDZ,
  Thijs Swinkels

 25. Dank je wederom Clown Snorre,
  Vorig jaar waren de kinderen en wij van sportschool Comby Sport uit Nieuwegein al heel enthousiast en ook dit jaar was het weer een feestje. Een van de deelnemers heeft bij thuiskomst direct gegoogeld op “Hans Klok” en spekkies toveren, vernamen wij 🙂
  We bedanken je hartelijk en in de toekomst ontmoeten we clown Snorre graag opnieuw. Een ieder die het horen wil, krijgt van ons een zeer warme aanbeveling.
  Heel veel succes met alles en de vriendelijke groeten van het hele Comby Sport Team

 26. Voor de tweede keer hebben we tijdens het familiehockeytoernooi op HC Houten Clown Snorre ingehuurd. En ook dit jaar was het weer een succes! Met onder andere zijn ballonnen, minifietsje, muziek weet hij zowel de kleine kinderen als ook de groteren te amuseren. Clown Snorre is niet zomaar een clown maar een echte professional. Wij bevelen hem dan ook zeker aan!

 27. Gisteren hebben we een geweldig kinderfeest gehad voor onze dochter die 6 jaar werd. Clown Snorre kwam ons met zijn gitaar en zang tegemoet lopen op straat toen wij met de kinderen uit school kwamen. Wat een fantastisch feest hadden we vervolgens in onze tuin. Met grapjes, muziek, zang en continue interactie met de kinderen. Heel erg bedankt en zeker tot ziens!!!!!!??

  • Hallo Ingrid, wat was het ontzettend leuk en wat hadden we geluk met het prachtige weer zodat we het in de tuin konden vieren. Graag tot ziens! Clown Snorre

 28. Afgelopen dinsdag was Clown Snorre bij ons te gast in ons prachtige en feestrijke Princenhage. Op de kindermiddag met zo’n 260 kinderen heeft hij de tent goed op zijn kop gezet. Alles was perfect geregeld en hij kreeg de kinderen ook echt mee. Het was een groot feest! Zeker voor herhaling vatbaar.

  • Beste Joella, Arjan en alle anderen, ook ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan dit geweldige kindercarnaval in Breda. Mooi om te zien hoe de grote betrokkenheid van jullie allen ouders en vrijwilligers bijdraagt tot de enorme positieve sfeer die ik heb mogen ervaren en we er zo met zo’n enorm aantal kinderen er een echt feest van konden maken! Geweldig! Graag tot ziens! Clown Snorre

 29. He Clown Snorre,
  Voor ons een try out om een keer een clown op te laten treden tijdens de carnaval….die zeker voor herhaling vatbaar is. De cliënten hebben genoten, ze hadden getoverd met vuur spekjes gemaakt, mooie ballonnen gekregen, opgetreden en gezongen,….oftewel waren van alles erg onder de indruk. Wij vonden je openheid en interactie met de mensen heel ontwapenend en prettig. We hopen je gauw weer te zien.

  • Beste Olette, dankjewel voor deze mooie woorden! Ik vind het elke keer weer een uitdaging wat nu weer zorgt voor de juiste aansluiting zodat mensen worden uitgedaagd op hun niveau. Ik heb zelf ook enorm genoten en dus graag tot ziens! Clown Snorre

 30. Hallo clown Snorre,
  Wat heb je er weer een geweldig feestje van gemaakt, gisteren in Zwartewaal, bij de kinderen van de EECV. En ook nog samen met Sint en zijn Pieten een rock en roll nummer gedaan.
  Het was super! Groetjes, Sint en Piet

 31. Hey Clown Snorre!!
  Gisteren heb jij het entertainment op het jubileum/tevens verjaardag van een van onze cliënten verzorgd!! Nou ik kan je zeggen dat iedereen hier echt super van genoten heeft!!! Hoe je met een ieder omging echt super geweldig!!!
  Vandaag wordt er nog over na gesproken en alle liedjes nogmaals gezongen!!!
  Dus namens ons allen super bedankt voor de leuke middag/avond!!!
  Groetjes cliënten en personeel zuideinde 413 zwammerdam

 32. 1 Oktober 2015. Na 31 jaar nam ik afscheid van Basisschool Petrus Canisius. Ik wilde de kinderen graag iets aanbieden. Tijdens mijn zoektocht stuitte ik op Clown Snorre. Na telefonisch contact voelde het meteen goed. Mijn verwachtingen werden overtroffen. Groep 1 tot en met groep 8 wist hij te boeien, ze deden vol overgave mee. Leuke acts, dansjes, afwisselend met een stukje muziek. Geweldig! En dan een lied speciaal voor mij….. het heeft me geraakt!
  Wat kan ik nog meer zeggen dan…. Ben je op zoek naar een clown?
  Bel Clown Snorre!!!

  • Beste Lida, heel erg bedankt voor je mooie reactie! Ik denk er ook met heel veel plezier aan terug. Juist die optredens voor de hele school zie ik als een echte uitdaging om die boeiend te maken rekening houdend met de enorme leeftijdsverschillen. Fijn dat het zo’n mooi afscheid voor je is geworden en wens je alle goeds! Clown Snorre

 33. Beste Clown Snorre,

  Afgelopen woensdagmiddag was je bij ons in de Vromade voor het herfstfestijn.
  Wat ben je ontzettend gezellig en lief voor de kinderen!! Ballonnen vouwen, trucje en je muziek maken het helemaal compleet. Dank je wel !!!!

  Ook achter de schermen ben je een hele fijne man om mee samen te werken. Zo attent en meedenkend, echt super!!

  Succes en hopelijk tot ziens.
  Groet namens de winkeliers van de Vromade en een lieve groet van mij. Brigitte

 34. Clown Snorre heeft de kinderen ontzettend goed vermaakt tijdens ons personeelsfeest. Mensen zonder kinderen hebben ongestoord kunnen genieten van het feest, terwijl de ouders van de kinderen vanop afstand hun kids in het oog konden houden. De clown hield het zeer rustig, en heeft de jonge kinderen op ongelooflijke wijze kunnen entertainen in stijl, zonder ze te druk te maken. Een mooie herinnering.

 35. Hallo clown Snorre,
  Wij hebben afgelopen dinsdag een super leuke middag gehad in “Theater de Schuur”! Cliënten genoten en deden heel actief mee. Ook bij de clienten die voorheen wat angstig waren voor een clown was niets meer hiervan te merken. Super was je! Wij zullen je zeker aanbevelen bij onze collega’s.
  Hopelijk tot Ziens,
  Cliënten en begeleiding Dagcentrum Oosterhout.

  • Dankjewel! Ik vond het ook geweldig en wat was het prachtig in het theater! Erg gezellig hoe iedereen op zijn/haar manier meedeed. Ik heb genoten. Leuk ook om na afloop met iedereen nog op de foto te gaan. Graag tot ziens! Clown Snorre

  • Bedankt voor de mooie reactie! Wat was het ook dit jaar weer fijn op de Burchtfeesten! Voor iedereen was er wel iets te doen en te zien en wat een schitterend weer. Liedjes spelen en zingen met zowel jong en oud op mijn vaste stek bij de kerk. Ballonfiguren, stukjes voorstelling en gewoon gezellige verhalen met de mensen en standhouders. Ook erg leuk weer dit jaar het weerzien met mede muzikanten Mick & Sugar helemaal uit Leeuwarden! Bedankt weer en graag tot ziens! Clown Snorre

 36. Op donderdag 20 augustus 2015 is clown Snorre langs geweest bij de kindervakantieweek in Oud Gastel. Hij had het genoegen om 134 kinderen te vermaken met zijn show in de leeftijd van 4 tot en met 9 jaar. De show was erg variërend en probeerde ook zo veel mogelijk kinderen bij de show te betrekken. Daarnaast nam hij ook kinderen die achteraan zaten mee met zijn show. Wij vonden de show erg geslaagd en bedanken clown Snorre voor zijn show!

 37. Dag Wim,
  wat een geweldig feest heb jij er van gemaakt tijdens de verjaardag van mijn broer op 13 augustus die 60 jaar was geworden. Bas, medebewoners, familie en alle aanwezige hebben volop genoten. Het programma was zeer gevarieerd en op maat zoals vooraf besproken. Na afloop hebben we vele positieve reacties gehad. De aanwezigen zullen jou zeker in gedachte houden en wij zullen je zeker bij anderen aanbevelen.
  Bedankt voor de fijne samenwerking en voorstelling, ook namens Bas.
  Rene en Conny.

 38. Er is ruimte voor de ander, in dit geval onze cliënten met een verstandelijke beperking. In je voorstellingen, ook voorgaande jaren, ben je flexibel en springt in op wat de cliënten laten zien; willen ze rust, dan een stapje opzij, willen ze uitgedaagd worden, dan zoek je dat op en haalt ze zelfs op het podium. Verrassende reacties bij cliënten. Mooi om te zien dat zij even uit hun vertrouwde wereldje durven te stappen.
  Cliënten, begeleiders en ouders hebben genoten van je optreden en de manier waarop je een ieder een bijzonder moment geeft. Dank je wel!

  • Beste Jolanda, bedankt voor je mooie uitgebreide reactie. Heel fijn om te horen hoe het wordt ervaren. Ik doe mijn best om er met z’n allen, en binnen ieders mogelijkheden een zo mooi mogelijk iets van te maken en het is fijn te merken dat dat dan ook overkomt. Heel graag tot ziens! Clown Snorre

 39. Beste Clown Snorre

  Wat een feest was het bij onze bruiloft bij huize Frankendael. Alle kids hebben enorm genoten van de liedjes en ballonnen, maar vooral van de super grappige voorstelling. Het was mooi te zien dat ze allemaal een vol uur met aandacht zijn blijven kijken. Er waren meer dan 30 kinderen aanwezig en ze hebben nog lang over je nagepraat. De foto’s zijn ook echt fantastisch. Mede door jou een zeer bijzondere dag en een heel bijzondere herinnering.

  Veel dank dat je er was!
  Vrolijke groeten Janneke en Koos

 40. Lieve Clown Snorre,
  Mijn zoon Jaïr heeft clown Snorre zelf gebeld om te komen op het feest voor onze boekpresentatie. En wat was dat slim van hem! Geen griezelige, vervelende, leuk proberen te zijn clown. Nee een SUPER lieve, integere, muzikale, flexibele en intelligente clown.
  Wij vonden het echt leuk en na afloop hebben we van veel mensen gehoord dat ze deze clown wél echt heel leuk vonden. En het belangrijkste van alles dat ze clown Snorre zo goed vonden met de kinderen. Jaïr had een top feest.
  We gaan Snorre zeker aanbevelen bij iedereen en als we zelf ooit nog eens een feest geven is clown Snorre de eerste die we weer vragen te komen.
  Groetjes van Jaïr en Mirjam Maarsen

 41. Elke keer als er bij ons op het paviljoen iets leuks wordt georganiseerd, komt clown Snorre met regelmaat langs. Doordat hij al jaren bij ons langs komt, kent hij iedere bewoner persoonlijk en kan hij inspelen op iedere bewoner. Hij gaat bij de bewoners langs en maakt een praatje of doet een activiteit samen die past bij de behoefte van de bewoner.

  Kortom, clown Snorre zal zeker nog vaker bij ons langs komen!

 42. Hallo clown Snorre,
  Ontzettend bedankt voor je geweldige optreden op ons concours; je flexibiliteit en inlevingsvermogen richting onze cliënten (met een beperking) was énorm. We hebben nog lang vele reacties gehad op je aanwezigheid, je betrokkenheid maar vooral je vrolijke optreden!! Ontzettend bedankt voor alles, en we vragen je zeker nog eens terug! Gewoon TOP!
  Dank je wel namens Stichting HandiCAP uit Tilburg.
  Ingrid van Hout

 43. Wij hebben clown Snorre ingehuurd op het familiehockeytoernooi in Houten. Wim is heel flexibel en komt met ideeën om er een nog leukere dag van te maken. Op het familietoernooi kwamen zowel hele kleine kinderen als volwassenen en hij heeft een leuke mix gemaakt: liedjes op de gitaar voor volwassenen, ballonnen blazen en een leuke voorstelling voor de kleintjes. Wij hebben heel veel positieve reacties teruggekregen! Ik zou hem zeker aanbevelen en bij ons ook voor herhaling vatbaar.

 44. Clown Snorre kwam optreden tijdens een charitydag georganiseerd door studenten. Het was een dag georganiseerd voor kinderen met een verstandelijke beperking. Vooraf aan de dag verliep het contact erg goed en het enthousiasme straalt er van te voren al vanaf. Clown snorre heeft een show gegeven van een uur en heeft hiernaast ook nog liedjes gespeeld voor de kinderen en ballonnen gemaakt. Hij heeft tijdens deze dag heel veel enthousiasme toegevoegd en een grote glimlach op het gezicht van alle aanwezigen getoverd. Ik zou hem dan ook zeker aanbevelen als clown.
  Nogmaals dank en veel succes met de optredens.

  Met vriendelijke groet, Wessel van Wieringen

 45. Hallo Clown Snorre,

  Jij hebt onze Koningsdag in Terborg extra feestelijk gemaakt. Wat kwam er een lawaai uit onze feesttent!
  Je hebt een leuke, afwisselende en originele show neergezet. Dank daarvoor.

  De samenwerking verliep heel soepel en netjes volgens afspraak. Dat is heel prettig.

  Voor een ieder die dit leest: ja, clown Snorre kan ik aanbevelen!

  Groeten van Linda Nieuwenhuis van het Oranjecomité Terborg.

 46. Ha Clown Snorre en goede muzikant,

  Wat hebben we allemaal genoten, de cliënten, ik en mijn collega’s.
  We hebben bewondering voor jou hoe goed je hebt ingespeeld en ingeschat wat onze cliënten plezier zou geven. En je hebt je acts compleet afgestemd op de behoefte en belangstelling van de cliënten, en dat ook tijdens je voorstelling.
  GEWELDIG, zelfs de cliënten die moeilijk hun aandacht konden houden, heb je plezier geboden. Dat zien wij als begeleiders, prachtig om te zien hoe je op iedere persoon inspeelde.
  De cliënten, collega’s ..hebben zo’n fijne ochtend gehad. Hier kunnen we met een lach en een fijn gevoel op terugkijken!!!
  We zullen dit doorgeven, zodat nog velen kunnen genieten van jou optreden. Je kunt trots zijn, en héél véél succes.
  En we gaan ervan uit dat we zeker in de toekomst binnen de Hartekampgroep van je kunnen genieten.
  Groet Yone van der Jagt/ ouderencluster Harteheem

 47. Dag Wim,
  Wat kijken wij terug op een geweldige Pasen met het optreden van jou als Clown Snorre. Wat hebben ze genoten van het begin tot het eind, voor ieder wat wils. Een supermooi feest om de cliënten zo blij en enthousiast te zien, geweldig! Dat is genieten!
  Het werd een feest op maat, waar de wensen van de cliënten mooi in meegenomen werden. Je speelde goed in op hun reactie’s, dat is aanvoelen! Wij zijn dik tevreden! Heel erg bedankt Wim voor dit mooie feest! Ik verwacht dat we je nog wel eens terug zullen zien. En we zullen jou naam hier en daar zeker laten vallen.
  Heel veel groetjes van ons allemaal uit Groesbeek.

 48. Wat een fantastische dag heeft clown Snorre ons bezorgd!
  De circa 28 kinderen met Downsyndroom en hun broertjes en zusjes hebben genoten van de voorstelling. Wim Hoekstra/clown Snorre nam alle tijd, zong liedjes, zocht interactie en keek wat de kinderen prettig vonden! Ook de ballonnen waren een groot succes.
  Aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

  Groetjes van Monique, Caroline, Pauline, Elma en Jolanda
  Nogmaals onze hartelijke dank!!!

  • Dank jullie voor de mooie reacties! Ik vind dit zo leuk en doe dit met heel veel plezier. Ik probeer me steeds zo op te stellen dat de kinderen zich vrij voelen om mee te doen en tegelijkertijd ook worden uitgedaagd. Het is dan ook erg fijn te merken als ze gewoon meezingen en heerlijk meedoen. De tijd vloog voorbij. En ook Caroline bedankt voor jou mooie woorden: “Het was een geweldige voorstelling. Wereld Down Syndroomdag 2015 is er door jouw optreden één geworden om nooit te vergeten!” Graag tot ziens!

 49. Hallo Clown Snorre
  Wat was het 14 februari bij kindercarnaval leuk. Dank je wel voor het geweldige optreden, de kinderen hebben ervan genoten.
  De ballonfiguren waren erg in trek en het was super hoe jij inspeelde op de kinderen. Veel succes en wie weet weer tot ziens!
  Vriendelijke groet Jacolien Bouwens Lelystad

 50. Maandag 16 februari jl. was Snorre wederom de grote gangmaker op ons kids-carnaval. Voor alle kids vanaf 2 tot 14 wist hij weer een pakkende show neer te zetten. Leuke liedjes, clowneske acts en ook op ludieke wijze de “oudjes” betrekken. En Snorre kijkt niet op de klok, hij is een echt betrokken entertainer en kindervriend. Voor ons als C.V. de Spoorspiekers is Snorre altijd de kers op onze Kids-carnaval-taart! Clown Snorre (Wim) bedankt voor weer een super middag! Michel Wegerif, Grootvorst der Spoorspiekers.

 51. Clown Snorre heeft een geweldig carnavals middag voorstelling gegeven aan onze cliënten.
  Van jong tot oud iedereen heeft genoten en het was een feest om er bij te zijn!
  Dank je en veel succes.
  Groetjes Mieke, recreatie Landgoed Ursula Nieuwveen.

 52. Hallo Clown Snorre,

  Het verjaardagsfeestje van mijn geestelijk gehandicapte zwager was geweldig. Dit natuurlijk door het optreden van Clown Snorre. Het is moeilijk om een groep van 20 geestelijk gehandicapten 2 uur lang te vermaken. Dit is Clown Snorre uiteraard gelukt door zijn jarenlange ervaring. Hij voelt het prima aan wat wel en wat niet aanslaat. Na het feestje heeft hij mijn zwager ook nog begeleid met gitaar met het liedje “op een grote paddenstoel”. U moet hierbij wel weten dat mijn zwager bijna niet praat en zingt. Dus dat was heel bijzonder voor ons. Bij deze willen de familie, bewoners en begeleiders van gvt de Wilg en cliënten dagbesteding de Berken Clown Snorre hartelijk bedanken. Hopelijk zien we Clown Snorre nog een keer.

 53. Hoi Clown Snörre en broer Wim (althans dat denken de kinderen…)

  Onwijs bedankt voor de leuke, professionele, vermakende en plezierige voorstelling! Een Clown met gekkigheid, een eigen geluid veel interactie met de kinderen muziek en zang en zelfs een klein beetje goochelen.
  Onze kinderen hebben genoten, zelfs dat ene meisje wat het wel heeeeeeeeel erg spannend vond heb jij voor je gewonnen. Zij gaf je aan het eind van de show zelfs een hand. Dit hadden wij en haar mama van te voren echt niet gedacht!
  Gelukkig mogen we snel weer van je genieten maar dan op een andere locatie!
  Groet
  Jacqueline – Locatie Manager BSO Toverzand & Jungle – Smallsteps – Hoofddorp

 54. Een clown wordt je niet, dat ben je!
  Zo mooi om te zien hoe tijdens onze kindermiddag de kinderen helemaal enthousiast werden en meededen.
  Zelfs een kind met een clownfobie speelde uiteindelijk samen met clown Snorre gitaar en kijkt nu uit naar de voorstelling in April tijdens de feestweek in Gameren!

 55. Hoi Snorre,
  Bedankt voor de fantastisch leuke en grappige show welke je bij ons tijdens de Sinterklaas viering heb neergezet in Sinterklaas opstelling met leuk en mooi decor. Alle kindjes en ouders konden heerlijk meezingen met de Sinterklaasliedjes die je op gitaar deed en waren dol enthousiast! Een clown met liedjes en grappen die ook echt leuk en goed kan zingen is namelijk zeldzaam.

  Succes met je shows en wie weet tot ziens. Groetjes Anja Mons Ultimo te Nunspeet

 56. Hoi Clown Snorre,
  Wat hebben we een zeer geslaagd Sinterklaasfeest gehad. De kinderen waren erg enthousiast en vonden het een erg leuk programma. Ook de ouders heb ik zien genieten en ook van hen heb ik postitieve reacties gehad! Vooral de pepernoten tover truc was hilarisch!
  Bedankt en wie weet tot ziens.
  Groetjes Mariska Kroon – Woonzorg Nederland

 57. Beste clown Snorre,
  Zaterdag 8 november kwam jij langs bij het feestje van onze ouders Wim en Ria om het 45 jarig huwelijksfeest voor de kinderen onvergetelijk te maken, dat doel heb je zeker bereikt, maar ook voor de ouderen was het super leuk! Ondanks dat het een kleine ruimte was wist jij er toch een groot feest van te maken, want iedereen zat mee te lachen te zingen dansen klappen noem maar op. Wij hebben er van genoten en zullen je zeker aanraden! Bedankt voor een onvergetelijk optreden.
  p.s de foto,s stuur ik op naar je email adres
  en oja leer mij die Hans Klok truc met die spekjes eens even dan hoef ik niet elke keer naar de winkel om ze te kopen 🙂
  groetjes en tot ziens Danny en Agnieszka vn Kuil

 58. Hallo Clown Snørre,
  Het was een superleuke voorstelling, zaterdag 8 november op De Maarnse Berg. Wim en Ria rock ’n rollend met een Elvis look, de spekkies, enz enz. Een afwisselende show, die erg goed in elkaar zit. Ook onze kinderen (Jayden en Kyandro) waren erg onder de indruk. De jongste (Kyandro), heeft dezelfde avond in bed nog een kleine Clown Snørre imitatie gedaan! Wij zullen het zeker doorvertellen aan onze vrienden en kennissen.
  Groet, Heidi, Rogier, Jayden en Kyandro van Kuil

 59. Hoi Clown Snorre,
  Vorige week zaterdag 25 oktober was het zo ver! De verjaardag van onze dochter. Zij werd 5 jaar. Wat was het een ontzettend leuk en super gezellig feest! Alle kinderen van haar klas hebben nog de hele week er over gepraat en iedereen vond het echt een geslaagd verjaardagsfeest! Zelfs de ouders!
  De kinderen waren de hele 3 uur zoet met clown Snorre. Nogmaals heel erg bedankt voor je komst!!
  Met vriendelijk groeten, Marcela, Selo, Zara en haar klein broertje Mikail.

 60. Dear Clown Snørre,
  We invited you to celebrate our daughter’s 5 year birthday. You were much more than a clown for the kids, you became a magician, a musician, a singer, a comedian, you made them laugh, dance and sing. The party would have been very different without your presence. All kids and especially our daughter will remember for a long time Clown Snørre, they all had sparkles in the eyes. The feedback from the kids and other parents was extremely positive even though people wouldn’t dare to ask for a clown at home, they and we were all surprised! I warmly recommend you to friends, colleagues and anyone looking for a wonderful magical singing clown. On behalf on our daughter, thank you very very much!

  • Dear Joachim, It was great fun yesterday in Wassenaar and I never sang so much different “Happy Birthday” language versions. We did it in Finnish, French, German, English, Norwegian, Spanish and Dutch. I even tried it myself in Finnish (luckily your guest did that much more natural in their native Finnish language :0) I should have recorded that )Thank you so much for these nice words and my special regards to Amelie! Clown Snorre

 61. Hallo Clown Snorre,

  Op zondag 7 september was jij aanwezig bij onze familie BBQ in de Oostdorperhoeve/Wassenaar. Wat een feest was dat. De kinderen hebben het heel leuk gehad. De ouders waren helemaal blij dat de kinderen het zo leuk hadden. Alles is goed verlopen en het was een groot succes. De voorstelling, muziek, ballonnen.. Alles viel in goede smaak bij de kids. Kids blij, wij ook blij! Hartelijk dank voor deze leuke dag. En misschien tot ziens 🙂

  Met vriendelijke groet,
  Meryen de Kleijn Pereira B.V.

 62. Clown Snorre,
  Om te beginnen verliepen de contacten voor het optreden prima, zowel telefonisch als via de mail.
  Het optreden zelf verliep prima in de feesttent! Direct na jouw optreden kreeg ik al enkele hele positieve reacties van ouders. Je hebt een goed contact met de kinderen en speelt prima in op hun reacties. Je straalt enthousiasme uit en dat was terug te zien in de reacties van de kinderen, maar ook van de ouders! Leuk om te zien. Het programma was qua tijd ook precies goed voor de kinderen. Wat ook leuk was dat je na de voorstelling nog even bleef voor de stoelendans voor zowel de kinderen als voor de volwassenen. Jij was ons proefkonijn als clown, omdat wij al jaren tijdens de kermisdagen spelletjes voor de kinderen hadden. Velen waren daar wel een beetje op uitgekeken.
  Wat dat betreft was jouw optreden een schot in de roos! Mocht je volgend jaar rond dezelfde tijd een nieuw programma hebben dan houd ik mij weer aanbevolen. Je hebt mijn mailadres en telefoonnummer!!!

  • Beste Klaas, bedankt voor je mooie bericht en wat heb ik genoten! Wat een gezelligheid zo samen met elkaar en de stoelendans ook met de ouders. Dat vind ik het mooiste als iedereen meedoet en ik betrek ook graag de aanwezigen bij mijn voorstelling. Ik kom graag nog eens terug en mijn programma bevat altijd paar herkenbare terugkerende delen als samen clown worden en de beste bruller. De goocheltrucs en acts die kan ik naar inzicht variëren. Ik hou altijd bij wat ik al gedaan heb dus zo blijft het toch weer uitdagend en soms vragen kinderen of ik aub juist wel nog eens Grubbel het tekenbord wil doen. Graag nog eens tot ziens en we houden contact. Clown Snorre

 63. Hai Clown Snørre,
  Afgelopen woensdag 1 september was je bij ons te gast. We vierden samen met 50 kinderen de 1ste verjaardag van Spot4kids. De kinderen hebben genoten. Na 1 minuut van de voorstelling moest onze jongste bso-bezoeker van bijna 4 al keihard lachen. De kinderen vonden het erg leuk om mee te gillen, schreeuwen en brullen. Het toveren heeft heel veel indruk gemaakt. Vooral bij de kinderen uit groep 7 en 8, die konden niet begrijpen hoe je nou al die spekkies toverde…. Kortom…Een toppertje!
  Hartelijke groet, Sabina van Spot4kids

 64. Beste Wim,

  Onze cliënten hebben het ontzettend naar hun zin gehad tijdens jouw optredens! Na afloop zijn er veel begeleiders naar me toe gekomen om jou te complimenteren met je voorstellingen. Je speelde goed in op het soort cliënten die je voor je had en zorgde ervoor dat iedereen een leuke tijd heeft gehad.

  Bedankt en hopelijk tot volgend jaar!

 65. Een feestje om Clown Snørre te mogen ontvangen op school. Het enthousiasme van zowel de kinderen als van de clown spatte ervanaf. Een uur lang konden de kinderen genieten van liedjes, grapjes en trucs. Beleven; de kinderen beleefden de show. Stil op je stoel zitten was er niet bij…en dat maakte de show dan ook zo afwisselend. Bedankt Snørre voor de leuke voorstelling!!!

 66. Beste clown Snorre,
  Voor de afsluiting van ons thema ‘Circus’, in de groepen 0,1 en 2 heb je een geweldig optreden gegeven. De kinderen hebben van begin tot eind geboeid gekeken, gezongen en meegedaan. Ook alle collega’s hebben ontzettend genoten. Het was een geweldig feest!
  Heel erg bedankt en wellicht tot ziens!!!
  Groetjes van iedereen van de Emmausschool in Rotterdam

 67. Heel bijzonder hoe hij hele kleine kinderen een uur lang kan boeien. Heb er zelf ook van genoten!
  Maria/ Eindejaarsfeest Circus Project Emmaus Bassisschool Rotterdam

 68. Hoi clown Snørre,
  Je hebt ons jarige zusje een super verjaardag geschonken met je optreden! Zij heeft super genoten op haar 50ste verjaardag en met haar ook de andere bewoners van haar woongroep en familie en vrienden.
  De attributen die je erbij gebruikt hebt zijn hilarisch, de Elvis’sen staan nog mooi op ons netvlies geprint. De stembanden zijn getraind en het was erg gezellig. Leuke liedjes trouwens, ze zijn vrolijk en zangbaar voor jong en oud. Een echte aanbeveler!
  Bedankt en misschien wel tot ziens!
  Familie van Herpt

 69. Lieve clown Snørre, lieve Wim,

  Wat hebben we genoten en vooral wat hebben onze 2 meiden, Zoë en Louise en hun vriendjes genoten van jouw optreden op hun verjaardagsfeestje.
  De groep bestond uit 5-en 8-jarigen, maar door het afwisselend interactieve programma werden de 2 leeftijdsgroepen constant uitgedaagd en geboeid. Zo mochten ze mee zingen en goochelen, clown spelen…de toverspreuk rolt hier nog dagelijks en “vooral niet vergeten aan je kuit te kriebelen” Geweldig!
  Na afloop van de voorstelling nam je de moeite om ballonnen te blazen en de kinderen mochten zelf een figuur kiezen. Niets was jou te veel en knapte er een ballon, dan werd er gewoon een nieuwe geblazen.
  De jongste wil volgend jaar clown Snørre weer op haar feestje…dat zegt meer dan woorden!

  Heel erg bedankt en tot ziens

  Geert, Frédérique, Zoë en Louise

 70. Zaterdagmiddag 21 juni heeft clown Snørre een reuze vrolijke actieve middag verzorgd met acts, verrassingen en zang ter gelegenheid van de 80e verjaardag van mijn man. Wij hebben met ongeveer 100 mensen veel gelachen en met zowel kinderen als volwassenen hard meegewerkt aan de acts die clown Snørre deed.
 Alle aanwezigen zaten te glimmen en te grijnzen van plezier. Wat ik vooral fijn vond was het geregelde en rustige contact dat ik met Wim had i.v.m. de voorbereiding van de middag. Hij is van harte aan te bevelen voor een vrolijk feest. Geweldig! We denken aan een vrolijke geslaagde middag terug. Dank je wel.

  Helga van den Akker-Westra

 71. Op het zomerfeest van ons Kindercentrum met het thema circus heeft Clown Snorre alle kinderen vermakelijk geëntertaind.

  Best Clown Ever!

 72. Beste Clown Snorre, Wilhelmus,
  Wat hebben wij als dagcentrum ‘t Zand genoten van uw optredens als Clown Snorre & De Oranje Man tijdens de nationale prokkelweek. Heel uniek en bijzonder. Uw enthousiasme en betrokkenheid hebben er voor gezorgt dat er een fantastische show werd neergezet waar onze clienten, de kinderen van de Piramideschool en de bewoners van Vecht en Ijssel ontzettend van hebben genoten. De wijze waarop u inspeelt op de vraag en behoeften van onze doelgroep is super. Ook de interactie die door deze shows tussen mensen met en zonder een beperking tot stand kwam is erg waardevol. Er wordt nog lang over nagepraat hier!
  Hartelijk dank en hopelijk tot een volgende keer!

  Lucinda Jansen
  Dagcentrum ‘t Zand te utrecht

 73. Wij hebben voor een feestje van onze studentenvereniging Clown Snorre ingehuurd als act. Clown Snorre was makkelijk te bereiken en we hadden goed contact tussendoor om alles te regelen. De avond zelf was super leuk, Clown Snorre ging door de zaal lopen en mensen vermaken met de speciale liefdesballonnen, spelletje, goocheltruc, enzovoort. Dit viel goed in de smaak, hij heeft goed weten te entertainen! Later had hij nog een act op het podium wat ook erg leuk was, maar voor de studenten had er wel iets meer volwassener humor in mogen zitten. Al met al hebben wij een super leuke avond met hem beleefd, en ook met de man wie achter Clown Snorre zit. Een super aardige man met wie je goed kunt overleggen. Heel erg bedankt voor de leuke avond!!

 74. Carnavals middag in Terheijden: Wat was het een geweldige middag met veel zang, lachen en gekkigheid alle 130 kinderen van de leeftijd van 4 tot 12 jaar hebben genoten!
  Clown Snorre weet wel hoe hij een feest moet bouwen.
  de groeten TCV De Schraansers & tot de volgende keer!

 75. alweer een week geleden maar toch wilde ik nog even zeggen…..
  Een Fantastische Clown die zorgt voor alleen maar vrolijke kinderen en een geweldig flexibel, stress bestendig mens om mee samen te werken…!
  Kortom Wim voor ons ben jij een Topperrrr!

 76. Hoi SNORRE! Beste Wim.

  Wat heb je onze kids weer vermaakt! Ook dit jaar heb je het kindercarnaval van CV de Spoorspiekers tot een groot feest gemaakt. Met name je oprechte aandacht en belangstelling voor de kids, ouders en onze vereniging als geheel siert jouw klasse! Gelet op de reacties van de kids, Jeugdprinses Railrunner de 26e, Prins Bielske de 50e en alle Spoorspiekers zullen wij je zeker in 2015 weer verwelkomen!
  Bedankt voor je bijdrage aan een groots kindercarnavalsfeest.

  Michel Wegerif, Grootvorst der Spoorspiekers, Carnavalscommissie van de
  Spoorweg Sport & Ontspannings Vereniging Nijmegen.

 77. Beste Wilhelmus, De Oranje Man & Clown Snorre.

  Mede dank zij jou optredens als Clown Snorre bij het Carnaval voor mensen met een beperking en als De Oranje Man bij de Senioren kunnen wij weer terug kijken op een geslaagd carnaval. Je bent flexibel en prettig om mee samen te werken. Wim bedankt!

  Met vriendelijke groet,
  Henri Pauw

 78. Beste Wim, Clown Snorre,

  Afgelopen zondag was een succes, leuk en gezellig!
  Mijn zoontje Phi Hung praat er nog steeds over en vraagt zich nog steeds af wanneer de clown weer komt :-). Zelfs de volwassenen hebben het erg leuk gehad en we hebben veel positieve reacties gekregen.

  Zingen, dansen, goochelen, ballonnen…. wat wil je nog meer.. de kinderen en volwassenen hebben zich goed vermaakt. Sommige nummers blijven heel leuk hangen zoals “Lekker lekker lekker brullen… brullen… mijn jongste zoon van bijna 2 vindt het erg leuk om mee te zingen.
  Wij zullen u zeker aanbevelen aan anderen…

  Succes en wie weet tot ziens!
  Groetjes, Phi Hung, Huong en alle anderen die aanwezig waren

 79. Hoi Wim, Clown Snorre,

  Je hebt geweldig gedaan tijdens het besnijdenisfeest van ons zoontje Ahmet.
  Wat wij erg belangrijk vinden is dat je veel eerder aanwezig was dan de afgesproken tijd. Je nam de tijd om de zaal te bekijken, af te stemmen en jezelf te ‘installeren’.

  De kinderen van alle leeftijden hebben zich uitstekend geamuseerd, maar ook de ouders! Je betrekt de kinderen er heel goed bij en alle kinderen keken, luisterden aandachtig naar je voorstellingen en ze deden ook actief mee.
  Samen met Gulay, programmaleidster en presentatrice, heb je een onvergetelijke dag voor Ahmet verzorgd, maar ook voor zijn ma, papa en zus. We krijgen nog steeds complimenten binnen.

  Wij bevelen je met hart en ziel aan!
  Groetjes, Safiye & Osman

 80. Hoi Clown Snorre,
  Wat een goede keuze om jou uit te nodigen bij onze kerstborrel bij SOVAK. Ondanks dat onze cliënten niet konden praten, zingen etc…, hebben ze wel enorm genoten van jou optreden. Je wist ze toch te betrekken bij je optreden SUPER! Ook natuurlijk namens de ouders en personeel enorm bedankt voor je leuke optreden. Je warme stem en manier van benaderen sprak iedereen wel aan. We hopen je echt nog eens terug te zien op SOVAK! Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!
  Super leuk om te zien hoe je Dominique er bij betrok :-))

 81. Het was net zo als vorig jaar weer een feestje!
  De clienten genieten van de leuke liedjes, de verhaaltjes en grapjes!
  Geweldig om te zien hoeveel plezier iedereen heeft beleefd
  De foto’s zijn ook zo leuk geworden. Met name de 2 clienten die Elvis nadeden!
  Nogmaals bedankt voor je show het was echt top.
 Niets om onzeker over te zijn, je doet het top! heel knap hoe je kunt improviseren en kunt inspelen op de cliënten. Leuk!
  Anja Visser – Instellingsfeest Ipse De Bruggen – ca. 50 clienten + begeleiding

 82. Hoi Wim, clown Snorre,
  Gisteren hebben we samen het besnijdenisfeest van Ahmet ingevuld. Ik vond onze samenwerking spontaan, ongedwongen en professioneel. De kinderen hebben zich kostelijk vermaakt en ik ook. Je deed gezellig mee, was lekker ontspannen en gaf alle kinderen aandacht. Ook vond ik het heel superfijn dat je je flexibel opstelde.
  En ooh ja, je spreekt zelfs een beetje Turks, ja dan kun je werkelijk NIETS meer fout doen hè 🙂
  Ps De act met het schilderij was superleuk, jammer dat ik het begin heb gemist.
  PS2, waar kan ik zo’n magische wegveegdoek krijgen 🙂 .
  Tot ziens!!! Groetjes, Gülay Heijns-Sayin

 83. Hoi Clown Snorre,
  Vorige week woensdag heb je onze dochter voor haar 10e verjaardag een superfeestje bezorgt. In een kleine setting met 5 kinderen met een beperking + begeleiding heb je iedereen een superleuke middag bezorgt. Je professionaliteit viel ons enorm op. Hoe je bij binnenkomst al rekening houdt met eventuele angst bij de kinderen voor clowns in het algemeen. Die angst was snel weggenomen en we hebben echt iedereen enorm zien genieten. Top! Dankjewel. Wij zouden je bij iedereen aanraden!

 84. Hoi Snorre,
  Je was afgelopen zaterdag op het verjaardagsfeest van mijn zoon en dochter, die 4 en 5 jaar oud zijn geworden. Het was in 1 woord GEWELDIG!!! De kinderen hebben genoten… en de ouders ook 😉
  Je doet het super. Zo ongedwongen en “gewoon”. Niet de standaardclown die alsmaar over zijn eigen voeten struikelt, maar zeer origineel en voor alle leeftijden leuk om naar te kijken! Ook omdat het allemaal heel interactief is, blijf je een ieders aandacht vasthouden.
  Ikzelf vond je liedjes het allerleukst. Supergezellig en vrolijk, en de kinderen kregen ook nog als cadeau jouw eigen cd! Erg bedankt! Volgend jaar weer?!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Groetjes, Yvon

 85. Hallo Clown Snorre,
  Vorige week woensdag heb je weer opgetreden op het Sinterklaasfeest van E.E.C.V.
  En wat was het weer een feest zeg. Je zette heel de zaal weer op zijn kop!
  Iedereen was heel enthousiast over jouw optreden. In de pauze reed je zelfs nog tussen de kids door op je kleine fietsje! Toen de Sint en Pieten kwamen was je ook nog van de partij. Nogmaals heel erg bedankt voor je geweldige aandeel in het slagen van deze middag. Zeker tot ziens in de toekomst.
  Heel veel groetjes van Zwarte Piet…..

 86. Dag Wim,
  Wel heel laat deze reactie namens de beheergroep (sorry!), maar wel zéér gemeend: alle betrokkenen rondom De Klanksteen vonden je optreden bij de opening van onze muziektent geweldig! Alles klopte: je liedjes, je show als Oranjeman en als Clown Snorre. Je hield de vaart erin en improviseerde bij het leven en ondanks het slechte weer leed jouw enthousiasme daar niet onder en lukte het je om de omstanders te blijven boeien.
  We zijn erg blij dat we jou op het spoor zijn gekomen en dat je voor ons deze opening van De Klanksteen tot een succes hebt gemaakt.
  Graag zeggen we: tot een volgende keer!
  Hartelijke groeten van ons allemaal,
  Rozerie Rompes namens beheergroep Muziektent “De Klanksteen” Utrecht

 87. Hoi Clown Snorre,
  Na ruim 20 jaar zelf toneel te hebben gespeeld was de samenwerking met jou gisteren tijdens “Het Grote Pepernotenfestijn” in 1 woord fantastisch!!!
  Gewoon na een kort bezoekje heeeel weinig doorgesproken en vanaf onze kant nix voorbereid…. gewoon we zien wel, kan ik niets anders zeggen dan; “Lieve mensen deze man weet waar hij mee bezig is, kijkt en voelt de mensen aan en doet wat nodig is….”
  De kinderen vonden het geweldig en ook de reacties van de ouders waren positief, positief en nog eens positief.
  Dankjewelllll Wim Hoekstra namens CV D’Opsnaaiers Sinterklaas en alle Pieten.
  Groetjes Trudy van de Kant

 88. Zoals we van Clown Snorre gewend zijn heeft hij de gasten van onze klant op hun open dag op een leuke manier ontvangen en vermaakt. Veel vergeten liedjes weer eens gehoord en voor de kinderen een heel interactieve manier om bezig te zijn en nu eens niet met de computer. Complimenten voor de samenwerking zoals we die graag zien.
  OHIO team.

 89. Clown Snorre, Bedankt voor alles wat je afgelopen woensdag hebt gedaan tijdens ons kinderfeest! De kinderen hadden heel veel plezier en hebben ervan genoten. De ouders, gastouders hadden er ook plezier in, en zelfs de fotograaf was aan het genieten van de humoristische, muzikale en spontane acts.
  Bedankt ook voor je leuke reactie na afloop en doe de groeten aan je broer die aan het eind je spullen opruimt :0)
  Groetjes, Gastouders, vraagouders en directie van Gastouderbureau Twins

 90. Afgelopen september is clown snorre bij ons op de opvang op het zomerfeest geweest.
  Wat een fantastisch feest was het! De kinderen (0-12 jaar) hebben enorm genoten van clown snorre.
  Eerst voorzichtig kennis gemaakt want een echte clown is toch best spannend! Eenmaal gewend aan de clown werden er liedjes gezongen en ballonnen opgeblazen. Ieder kind kon aangeven wat hij/zij voor ballon wilde; niets was te moeilijk voor clown snorre. Of je nou een zwaard wilde of een hond, een hartje of een slang het kon allemaal!
  De kinderen hebben een geweldige middag gehad en hebben het nog steeds over clown snorre. Clown snorre had een cd achter gelaten waar we nog regelmatig op dansen en zingen!

  • Beste Wim / Clown Snorre,
   Onzettend bedankt voor de fijne samenwerking, mede dankzij jou is ons jeugdconcert op 5 oktober een groot succes geworden. Iedereen heeft genoten van het ongedwongen concert en jouw aanwezigheid. Zelfs mijn LVB dochter Rozemarijn was helemaal op haar gemak toen jij haar interviewde, ze durfde zelfs tegen het publiek te zeggen wanneer ze moesten applaudisseren, met grote hilariteit als gevolg, Na afloop heeft het bestuur alleen maar positieve reacties gekregen. Het was een geslaagde avond voor jong en oud!!!

   • Beste Clown Snorre,

    Het was al gezellig voor het optreden, samen met je broer! Lekker liedje gezongen en wat geoefend voor het echte optreden. Voor mij mijn eerste optreden, maar wat was het een feest! Jammer dat je broer er niet bij kon zijn, die moest werken. Maar gelukkig was clown Snorre er wel met het optreden!
    De Cd die ik heb gehad is inmiddels al meerdere keren gedraaid. En papa en mama vertelden dat je broer er niet bij was….maar dat jij het was….was ik er helemaal ingetrapt zeg!
    Ik vond het een topfeest, Volgende keer weer!

 91. Wat viel je voorstelling op vrijdag 9 augustus op kinderopvang het Zwanennest in de smaak bij de kinderen. Eerst je liedjes, goocheltrucs en vooral interactieve momenten met de kinderen voor de groep van 4-8 jaar. Zelfs de oudste groep van 9-12 jaar die toevallig aanwezig was, bleef kijken en lachen om je grappen en grollen. Luidkeels werd er meegezongen en heb je de kindeern een geweldige afsluiting bezorgd van onze verrassingsweek.

  Daarna door naar het kinderdagverblijf waar je met de kinderen van 2-4 jaar je liedjes zong, met ze danste en ze omtoverde tot clown. Door je rustige manier van omgaan met de kinderen lukte het je om alle kinderen te betrekken. Kinderen die het eerst een beetje eng vonden, stonden op het eind met je te dansen.

  Op maandag hadden alle kinderen het nog steeds over clown Snorre. De liedjes kunnen we nog steeds zingen, dankzij je fantastische CD.
  Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige middag die je de kinderen hebt bezorgd. Ik kan en zal je bij iedereen aanraden voor een verrassende middag voor kinderen.

  • Dankjewel voor deze prachtige reactie!
   Inderdaad wat was het ontzettend leuk om heel groot van achter de pc’s er ook bij te krijgen en daarna bij de allerkleinsten. Hoe spannend in het begin en uiteindelijk gewoon meedoen. Ik geniet er enorm van als dat weer lukt! Clown Snorre

 92. 8 augustus 2013, eerste kennismaking met clown Snorre.
  Wij, 100 kinderen, wachten vol verwachting op wat er gaat gebeuren.
  We hebben er van genoten.
  Samen zingen samen springen en samen swingen.
  De goocheltrucs enigzins voorspelbaar, maar wellicht daarom ook nog steeds erg leuk.
  Wij kleuters uit Moergestel hebben ontzettend genoten. We hopen tot volgend jaar.
  Groetjes
  namens de kleuters Maureen

 93. Clown Snorre, Bedankt voor alles wat je afgelopen dinsdag hebt gedaan tijdens de Toeristenmarkt in Katwijk. Het leuke is dat je geen standaard clown bent. Veelzijdig, humoristisch, muzikaal en ook in voor spontane acts. Hopelijk mogen we volgend jaar weer onderdeel zijn van de Toeristenmarkt, Zal dan eerder contact opnemen. Bedankt ook voor je leuke reactie na afloop.
  Buis de Jong Andere Markt Katwijk

 94. Afgelopen zondag 30 juni mochten wij je weer in onze feesttent in Amsterdam-Osdorp begroeten, voor de 2e keer op rij. Vorig jaar waren de kinderen zo dol enthousiast dat het dit jaar vanzelf sprekend was, dat je weer van de partij moest zijn! De kinderen vonden het weer fantastisch… dat gezicht op de spiegel..de spekjes..de kleine clowntjes… de muziek… en nog veel meer. Kortom TOP!
  Bedankt voor de leuke ochtend en wie weet tot volgend jaar ??
  Namens Stichting Over de Rand, Petra Worm.

  • Wat was het weer leuk en ik was helemaal blij met jullie reactie op facebook als ik hoor dat er weer iemand beetje van de clownangst is afgeholpen:
   “We vernamen van een meisje die bang voor Clowns is, dat ze jou helemaal leuk vond! Hartstikke bedankt en hopelijk tot de volgende keer..”

 95. Hallo Cown Snorre,
  Afgelopen vrijdag was er bij ons op Amstel-Meer een zomerfeest. Feest was het thema en we begonnen met een show van jou, Clown Snorre. Onze doelgroep (verstandelijk en meervoudig gehandicapten jong/volwassenen) hebben er echt van genoten. De show sloot zeer goed aan bij de doelgroep en vooral de interactie die er was tussen jou en de mensen was zeer goed. Na een uur show (met muziek/acts en zelfs cliënten op het podium) kreeg iedereen nog individuele aandacht en een mooie ballon. Een zeer groot succes en zeker voor herhaling vatbaar.
  Heel erg bedankt.
  Groeten Linda Somers, Amstel-Meer, Ons Tweede Thuis

  • Hallo Linda en alle anderen, Ontzettend bedankt voor deze prachtige reactie! Ik zie het altijd weer als een uitdaging om te kijken of het lukt, en op welke manier de aansluiting te vinden en het contact te maken zonder opdringerig te zijn. Ik vind het zo ontzettend leuk en ondanks de vele optredens die ik ondertussen heb gedaan altijd nog beetje spannend om te doen in het bijzonder voor deze doelgroep want je weet nooit precies met welk niveau je hebt te maken en hoe het zal gaan. Ik kom dan ook helemaal blij thuis als ik merk dat het weer geslaagd was. Heel graag tot ziens! :0) Clown Snorre

 96. Hallo clown Snorre,

  Naar aanleiding van ons 25 jarig jubileum van onze school OBS de Kiekendief in Zeewolde hebben we een feestweek met thema circus. Op de openingsavond van het feest sprong je met ballonnen uit de kast en was het feest compleet. Je hebt de kinderen een uur lang bezig weten te houden met trucs, liedjes en grappen. Ik heb alleen maar blije en verwonderde gezichtjes gezien en ook de ouders vonden het erg leuk. En nu blijft natuurlijk de vraag hoe je van vuur spekjes maakt! Daar wordt nog lang over nagepraat. We kijken terug op een spetterend openingsfeest en we wensen je alle goeds. Bedankt voor de leuke avond!
  Karin, lid ouderraad van de Kiekendief

 97. Hallo clown Snorre!

  We hebben ontzettend genoten op zondag 16 juni 2013 in onze knusse tuin in Breda. Onze dochter Janne werd 4 en we hebben je uitgenodigd om de kids te vermaken. Nou, dit is zeer gelukt en zelfs ook alle papas en mamas vonden het geweldig!
  Erg bedankt voor alle leuke liedjes, praatjes, goocheltrucks!!!
  XXX Janne en tot ziens!!

 98. Beste Clown Snorre,
  Bedankt voor de gezellige middag.
  Het was echt een hele leuke show en de kinderen en ouders genoten.
  We hebben veel leuke reactie’s gehad van ouders
  Tot ziens,
  Groetjes Monique / KDV de Bosuiltjes
  (Jubileumfeest Ouders & Kinderen (2-4 jaar) ca. 100)

 99. 29 mei vierde ik mijn 25 jarig jubileum bij Ipsedebruggen samen met cliënten, collega’s,vrijwilligers van Bisnis. Clown Snorre heeft een leuke voorstelling gegeven in het kwadrant theater in Zoetermeer. De cliënten hebben genoten van de voorstelling.
  Clown Snorre betrok de cliënten bij de show en er werd regelmatig iemand op het podium uitgenodigd om mee te doen. Er werd hard gelachen om de grappen die Clown Snorre maakte.
  Clown Snorre bedankt voor de leuke middag.
  Groeten Karin

 100. 25 mei hebben we clown Snorre ingehuurd voor ons bedrijfsfeest. Iedereen was onder de indruk van de natuurlijke, spontane en relaxte wijze waarop hij jong en oud verrast.

  Geen afgezaagde grapjes maar een mooie mix van liedjes, show en lekker tussen de gasten alle kinderen vermaken.
  Super gedaan en daardoor was ons bedrijfsfeest een groot succes!  Groet, Marcus Hinrichs

  Salesmagazine.nl

 101. Beste Ad, & Opa & Oma,

  Bedankt voor de fijne reactie! Ik probeer het altijd in de gaten te houden en vind het helemaal een feest als het lukt om kinderen, waarvan ik zie dat ze het wel interessant vinden maar het op een of andere manier in eerste instantie te spannend vinden of het niet aankunnen, er toch bij te kunnen betrekken als ze op een gegeven moment laten blijken daarvoor wel open te staan. Helemaal mooi als ze uiteindelijk dan ook nog op het podium enthousiast durven mee te doen. Vriendelijke groet, Clown Snorre

 102. Hallo Snorre. Wat hebben wij als ouderen genoten van je optreden, geweldig hoe jij je verbindt met de kinderen en iedereen kan vermaken met je act. Het waren de kleine dingen die het deden.
  De tijd vloog voorbij en verveelde niet. Nogmaals complimenten tot ziens.
  P.s. Bedank voor de ballon. (Oma)

 103. Beste clown Snørre,
  Vanmiddag bij het communiefeestje van Anna en Lotte in Sprundel mochten wij aanwezig zijn bij jouw optreden. Wij, senioren, hebben genoten van de manier waarop jij de aanwezige kinderen een paar leuke uurtjes bezorgde. Met name de manier waarop jij de kinderen die dat wilden, in het bijzonder Anna en Lotte, bij je spel betrok en zij die dat niet wilden ook in hun waarde liet sprak ons erg aan. Alle aanwezige kinderen hebben een leuke middag gehad en ook de volwassenen werden op een leuke manier af en toe bij het spel betrokken. Hartelijke groeten uit Roosendaal.

 104. Beste Clown Snorre ( sorry streepje door de O zit niet op het toetsenboord) 🙂

  Wat hebben wij genoten van je.
  Allebei de dochters waren erg onder de indruk, wij als volwassenen hebben ook erg genoten van de leuke humor, vrolijke muziek en mooie ballonnen.
  Sterre vertelt met trots dat clown Snorre op haar feestje was.
  We hebben allemaal onwijs genoten, echt top en zullen iedereen zeker vertellen over je leuke voorstelling. Bedankt voor de gezellige dag!

  En zeker weten tot ziens,
  Groetjes uit Wormerveer Lucinda Dennis Sterre en Jill .

 105. Wat was het weer leuk in de sporthal in Leiden, jong en oud iedereen deed weer enthousiast mee. Geweldig en tja je krijgt niet vaak de kans om op 1 april op te treden dus dan grijp je je kans. Voelde me vereerd weer te mogen komen en graag nog eens tot ziens!
  Clown Snorre

 106. Beste Wim,

  Voor het tweede jaar op rij heb je een geweldige voorstelling gegeven op het paasfeest van de speeltuin. De kinderen en ouders hebben er weer enorm van genoten. Je had de kinderen goed beet door te vertellen dat het dit keer een voorstelling voor de ouders was en vol overtuiging een liedje voor volwassen inzette. Beteuterde gezichten, maar inderdaad: 1 april! De kinderen kwamen daarna ruimschoots aan bod en hebben erg veel plezier gehad. Bedankt voor een fantastisch optreden.

  Groeten, Michiel

 107. Beste clown Snorre,

  We willen je bedanken voor het onvergetelijk verjaardagsfeestje! Alle kinderen hebben ademloos naar je show gekeken! De tijd van 2,5 uur! met je intense en geweldige optreden ging als 1 minuut voorbij:)…Zelfs wij, volwassende moesten tot onze tranen lachen…Wat ben je geweldig!!!!! Ik ga aan iedereen die ik ken vertellen dat je bestaat:)

  Heel veel liefs van ons allemaal en zeker tot ziens!
  Irina, Christina en Jinne Amsterdam

 108. Beste clown Snorre,

  Bedankt voor het opvrolijken van Niek zijn verjaardag.
  Was een geweldig optreden, Niek heeft de filmpjes nu al weer een behoorlijk aantal keer terug gezien en heeft u kaartje aan iedereen op school laten zien en op zijn manier uitgelegd dat u op zijn verjaardag was.
  Ook van de andere ouders horen we positieve reacties dat de kinderen het er de dagen erna nog over hadden, dus u heeft indruk gemaakt.
  Hoop dat u wat aan de foto,s heeft.

  Met vriendelijke groeten,
  Patrick, Diana en Niek

 109. Beste Clown Snorre,

  Allereerst wensen we je nog het allerbeste voor 2013.
  Leuk dat wij je laatste optreden van het jaar 2012 zijn geweest!
  Wat heb je ons zoontje en zijn vriendjes een onvergetelijk verjaardagsfeest gegeven!
  Wat heb je vreselijk veel geduld en liefde voor de kinderen, dat je dit werk met hart en ziel doet dat straalt er echt van af!!
  Er waren veel kinderen met een verstandelijke beperking, er waren kinderen die eigenlijk best bang waren voor clowns, kinderen die een concentratiespanne hebben van hooguit 2 minuten, maar het was voor allemaal FEEST :o)
  Dit is gewoon je gave Clown Snorre en we zijn blij dat je die ontdekt hebt en er je vak van hebt gemaakt!
  We hopen dat je nog veel mensen blij mag maken in de toekomst.
  Namens ons heel hartelijk bedankt!!
  En een dikke vette knuffel van Robin en zijn vriendjes.
  Familie de Leeuw (Rijnsburg)

  • Beste Corina, Sjaak, Robin & alle anderen,

   Wat mooi en ontzettend fijn om dit te lezen! Ben gewoon beetje ontroerd en
   geeft me nog meer inspiratie om door te gaan. Dank jullie wel!

   Clown Snorre

 110. Samen met Clown Snorre hebben we een aantal Sinterklaas-programma’s gedaan waarin hij metname het voorprogramma deed om de kinderen alvast op te warmen en enthousiast te maken voor de komst van Sint. Dat is meer dan goed gelukt, ze waren allemaal in de stemming en er heerste een top sfeer! De afwisseling van een goocheltrucje,liedje,praatje en interactie werkt daarbij geweldig. Improviseren kan hij ook goed :inspelen op situaties of veranderingen die er ter plekke ontstaan. Zo konden we naadloos samenwerken en maakte hij mede van “Het Idee” “Het Beste Idee” 😉 Op naar meer samenwerking!

 111. Beste Clown Snorre,

  Ontzettend bedankt voor de geweldige show op het verjaardagfeestje van Ishaan, Akshay en Yash. De kinderen en ouders hebben heel erg genoten. Je bent nog steeds het gesprek van de dag voor zowel jong als oud.
  Goed gedaan Clown Snorre!!

  Tot Ziens,
  Aartie Bharatsingh

 112. Beste Clown Snorre,
  Het was een geweldige dag voor ons allemaal. Het weer zat enorm mee en iedereen kon heerlijk genieten in onze vernieuwde binnentuin van je leuke optreden. De gezelligheid, muziek en niet te vergeten de mooie ballonnen vrolijkte iedereen op. Ontzettend bedankt en wie weet Tot Ziens!
  Groetjes van iedereen van paviljoen Zuid 2 van Ipse de Bruggen

 113. Hallo Clown SNØRRE,
  Ik wil je namens alle logees,ouders en medewerkers bedanken voor je bijdrage aan ons zomerfeest.
Geweldig om te zien hoeveel plezier iedereen heeft beleefd.
Vandaag zijn wij nog aan het nagenieten van de foto’s die gemaakt zijn.
  Hartelijke groet,Astrid Viaanen
Teamleidster van het logeerhuis De Boegspriet in Oostvoorne

 114. Clown Snorre…
  De kinderen vonden het helemaal geweldig dat je er was. Ze gingen allemaal met een ballonfiguur naar huis en ook de voorstelling met de liedjes vonden ze helemaal leuk….
  Ook de leidsters hebben genoten van de voorstelling…
  Het was een geslaagde middag en avond….
  Lieve groetjes,
  Kinderen en leidsters van Kinderdagverblijf Het Opstapje

 115. Beste clown,

  Hierbij willen wij je nogmaals ontzettend bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Je hebt er absoluut een mooi feest van gemaakt, de kinderen hebben het allemaal enorm naar hun zin gehad en natuurlijk ook hun ouders!! Ze hadden helemaal geen omkijken naar de kinderen en konden voluit genieten van de bruiloft..
  De reacties van de kinderen waren allemaal zo positief, ze hebben nog nooit zo’n leuke bruiloft meegemaakt. Voor ons was het zoals gepland een dag om niet te vergeten, de mooste dag van ons leven, mede dankzij jou!
Klasse gedaan en BEDANKT!!!

 116. Genoten hebben de kinderen van clown Snorre.
  Het ultieme kinderfeestje hebben ze beleefd op een woensdag middag in Cafe ‘t Halve Maatje te Rotterdam (ideaal voor een (kinder)feestje). Heerlijk konden de stembanden gebruikt worden,
werd er verkleed, waren er trucs en uiteraard vonden de kinderen de spekkies heerlijk!
  Een topmiddag
voor jong en oud. Echt een aanrader!!

 117. Dear Mr Snørre,

  The children at the EPO were spellbound by your performance!
And in between performances, you played and cheered up the children who were queuing for make-up, and generally brought a smile to all the children and the parents who were attending: you helped to bring everyone in a good mood.
  I have heard wonderful reviews for your show and for your entertainment from the kids:

  Thank you and all the best (also on behalf of my children).

  Marco Rabolini (another organiser of the party)

 118. Wat hebben we genoten van clown Snorre. Het was de eerste keer dat we ons Sinterklaasfeest ‘anders’ vierden dus waren we benieuwd hoe de cliënten dit zouden oppakken. Voor sommige was dit, vooral in het begin, wel spannend maar Snorre wist dit al snel weg te halen en met zijn liedjes, dansjes en grapjes was het ijs snel gebroken. Hij speelde heel goed in op de vraag van de cliënten en paste zijn programma aan, aan hun niveau.
  Snorre wat mij betreft, tot ziens!

 119. Hallo Wim,
  Nogmaals bedankt voor je show het was echt top.

  Ik heb maandag van vele collega’s zeer positive reactie’s over je optreden van zaterdagmiddag.
 Ook het feit dat na je optreden er gezellig bij bleef en zelfs nog een aantal liedjes met de kinderen zong was ontzettend leuk.

  Nogmaals bedankt en misschien wel tot volgend jaar
  Met vriendelijk groeten
  Rob van Moorselaar
van Wijk Nieuwegein BV

 120. Hoi Clown Snorre!

  Wat was het een succes afgelopen dinsdag!! De dagen erna hebben de clienten het er nog over. En wat een leuke cd!
 Heel erg fijn dat het goed verlopen is. Wij hebben het echt als een succes ervaren.
  Leuke liedjes, dansjes en trucjes, vooral die met de aansteker had indruk gemaakt bij de clienten.
We vertellen het tegen iedereen dat het hartsikke leuk is om clown snorre te laten optreden! 

  Succes en wie weet tot ziens!

  Groet,
 Anja Ipse de Bruggen Zwammerdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *