Familiedag Biohorma Elburg Clown Snorre

Wat een prachtig weer na de afgelopen verschrikkelijke regendagen. Helemaal prachtig en zonovergoten stond de tent ’s ochtends al klaar. Mooier kon het niet! Aan alles was gedacht, heerlijk eten en drinken, een springkussen, wie-schopt-het-hardste-voetbal-schop-machine, een kleuren stijlliste, een rock-n roll band in een open auto, rondleidingen door de fabriek en de kantoren en nog veel meer.

Onder de tent had ik alles klaargezet voor het optreden later op de middag en tussen alles door heb ik ballonnen gemaakt, voetbal geschopt met mijn maat 88 grote flapschoenen, rondgereden op mijn mini-fietsje en liedjes gespeeld.

Wat was het mooi in de feesttent en daar deed iedereen van jong tot oud vrolijk met alles mee. Na afloop nog diverse reacties van mensen die zich afvroegen “hoe konden die ogen en mond nou bewegen van dat tekenbord?” en “waar kwamen die spekjes nou ineens vandaan?” Tja daarvoor heb ik hard gestudeerd en ben ik dus al jaren clown :0) Ik vond het ook wel spannender dan anders omdat mijn vriendin ook voor dit bedrijf werkt. Dan ga je nog veel bewuster overal mee om want je wilt natuurlijk dan helemaal graag dat alles goed verloopt. Gelukkig was het helemaal geslaagd. Het was een prachtige middag en na zo’n hele tijd rondlopen op die grote flapschoenen ben ik ’s avonds lekker voldaan neergeploft op de bank!

* De bedrijfsfotograaf heeft heel veel foto’s gemaakt van de voorstelling en die hoop ik later nog te kunnen bijplaatsen.