01 nov

Feestelijke opening Dierenweide Woubrugge & Clown Snorre

Na alle regen en kou was daar ineens een heerlijk zonnetje! Wat een geluk voor deze opening van de dierenweide in Woubrugge – gemeente Kaag en Braassem. Alle medewerkers waren druk bezig om buiten alles klaar te zetten en iedereen te verwelkomen.

Vroeg stond ik al verscholen in een achteraf straatje klaar  zodat de kinderen mij nog niet konden zien en de aandacht straks bij de toespraak van de wethouder zou zijn.

Ik maakte vast wat grote hartjes-bloem-ballonnen klaar , had mijn vrolijke clowngitaar al om om zodadelijk een kleurrijke entree te kunnen maken. Het viel niet mee om  en gitaar en ballonnen vast te houden en ook op te blazen zodat er ineens de nodige hartjesballonnen door de straten waaiden en ik weer opnieuw kon beginnen :0) De bewoners moesten er vanachter de ramen hartelijk om lachen en hadden er net als ik  de nodige lol om.

Inmiddels was het flink druk geworden bij de speelweide met vele ouders en kinderen.

Toen de toespraak bijna klaar was kreeg ik een telefoontje dat ik tevoorschijn mocht komen. Als kinderen ballonnen zien gaan ze gelijk los dus iedereen rende mij tegemoet en de ballonnen waren snel uitgedeeld. De laatste heb ik verloot en toen maar gezegd dat er mij was verteld dat ik er maar 5 hoefde te maken omdat kinderen tegenwoordig liever achter een Ipad zitten en helemaal niet meer van ballonnen houden.  Aan het gejoel en geschreeuw te horen nadat ik vroeg of er toch wel iemand nog een ballon wilde bleek dat ballonnen nog steeds altijd zeer geliefd zijn.

Je bent muzikale clown of niet dus gitaar erbij en met zijn allen “lang zal ze leven” , “happy birthday to you in de wei staat een koe”, “Cowboy Billie Boem en alle dieren”  en met alle kinderen  en ouders “In de maneschijn” gezongen. Het was een heerlijke feest. Als cadeau mocht iedereen mijn fotokaart met daarop de link naar het gratis downloaden van mijn liedjes cd  “ ’t zingt wel snor met Snørre!” en kleurplaten op mijn site.

 

Na de feestelijke onthulling van het sponsorbord zonder wie de Dierenweide  natuurlijk allemaal niet mogelijk was geweest, voor alle kinderen ballonnen gemaakt en daarna ging iedereen lekker thuis eten en toen was het ineens weer stil  ……

Ik zag een geitje bij mijn gitaar en kwam ik tot de ontdekking dat iedereen weg was en dat ik vanwege de drukte zelf helemaal geen foto had gemaakt. Dus een vrijwilliger heeft voor de vorm nog een foto gemaakt bij de oranje koe die ik hierbij kan plaatsen.

Iedereen was zeer tevreden en wat prijsden we ons gelukkig met dit heerlijke weer.

Wat was het leuk geweest en geslaagd.

Graag weer tot ziens!

Clown Snørre.

 

 

3 thoughts on “Feestelijke opening Dierenweide Woubrugge & Clown Snorre

  1. Bedankt voor de leuke reacties.
    Kreeg ook al bericht van een oud collega uit het dorp dat die enthousiaste verhalen erover had gehoord. Heel erg blij mee en vond het zelf ook erg leuk en fijn. Heel veel succes met de dierenweide!

    Clown Snorre

  2. Zeer tevreden kijk ik terug op het optreden dat Clown Snørre voor ons verzorgd heeft! De kinderen waren zeer enthousiast. Clown Snørre is een échte aanrader! Héél erg bedankt!

    M.E. van den Berg Gemeente Kaag en Braassem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *