clown snorre familiefeest verjaardagsfeest strandtent de zeester katwijk aan zee 01

Als Clown kom je op de mooiste locaties en zo ook deze keer want Peter werd 30 jaar en had hiervoor strandtent “De Zeester” in Katwijk aan Zee afgehuurd om een groots verjaardagsfeest te geven voor familie en vrienden. Hij had op de uitnodiging aangegeven dat kinderen welkom waren maar geen idee hoeveel er zouden komen. Konden er 40 zijn maar ook 30 of 20 of 10? Maar het zou fijn zijn als ik ze bezig kon houden zodat de ouders het grootste gedeelte van de tijd rustig met elkaar konden kletsen.

Ik neem dan van alles mee en in de hoek van de strandtent had ik mijn theaterachtergrond opgesteld. Alles klaar gezet zodat ik daar een kindervoorstelling kon geven. Kennis gemaakt met het personeel en de “Piano-man” die met prachtige liedjes voor de sfeer zou zorgen en even afgestemd dat we elkaar een seintje zouden geven als we het geluid op elkaar moesten afstemmen.

Daarna omgekleed en klaar toen de eerste gasten om 16:30 binnen kwamen. In begin altijd gewoon rustig rondlopen en beetje kennismaken zodat de kinderen kunnen wennen en al snel had ik een aardig groepje die ik mee naar buiten nam. Lekker rondrennen om de strandtent en ik had mijn circus minifietsje bij mij die net zo groot is als mijn grote maat 88 flapschoenen en waar ik dan ook nog op kan fietsen. Dat geloofde niemand dus 1,2,3….. Natuurlijk willen dan de kinderen en sommige ouders dat ook zelf uitproberen. Nog even met groep kinderen te strand op en lekker in de lucht springen wat een paar hele mooie foto’s opleverde. Zo waren we heerlijk bezig en kon iedereen zijn energie kwijt.

clown snoore katwijk familiefeest

Het werd frisser dus de groep mee naar binnen genomen en daar een voorstelling gegeven. Het was heel erg leuk zo samen met de kinderen en ouders die er ook bij kwamen. Er was muziek, er werd gegeten en heerlijk meegezongen met de vele liedjes en ondertussen maakte ik voor alle kinderen ballonfiguren en speelde ook liedjes op mijn gitaar. De tijd vloog voorbij en het was zomaar 3 uur later. De kinderen lekker bezig gehouden en er was een heerlijke sfeer dus na afloop gingen zij met de ouders tevreden weer naar huis (en ik dus ook) terwijl de Piano-man nog even doorspeelde met de nog aanwezige gasten.

Wat is jullie ervaring met wat er apart voor kinderen wordt geregeld tijdens een receptie of familiefeest en wat heel goed werkt? Ik hoor het graag en ook graag tot ziens bij 1 van mijn voorstellingen!