Open Dag Emo Maasvlakte en Clown Snorre

Zaterdag de open dag op de Maasvlakte bij EMO. Wat een mooie dag en wat een opkomst ca. 2000 mensen bezochten dit evenement. Er was van alles te doen, allerlei demonstraties, heerlijke hapjes, een mobiel reuzenrad, geweldig muzikaal entertainment van het trio de “Funfare” en natuurlijk was ook Clown Snorre aanwezig op deze open dag. Ik had van alles bij mij voor stukjes voorstelling, ballonfiguren maken, liedjes spelen op mijn gitaar en natuurlijk mijn  mini circusfietsje net zo groot als mijn maat 88 flapschoenen.

Al vroeg was ik aanwezig. Waarom zit het verkeer toch altijd mee als je ruim op tijd weggaat en niet andersom? Dus op mijn gemak omgekleed en geschminkt in een grote vergaderruimte. Het was perfect georganiseerd door Anchada Events, prachtige feesttenten en vele gastvrouwen stonden klaar om de eerste bussen te verwelkomen. De hartjesballonnen waren deze dag niet aan te slepen en ook vele liedjes op mijn clownsgitaar gespeeld en gezongen. Speciaal deze dag maakte ik ter plekke liedjes op maat met de naam erin verwerkt van wie de ballon kreeg. De meest bijzondere naam deze dag, en nog nooit eerder gehoord vond ik toch wel “Jazzebelle”.

Het was ontzettend gezellig, heel veel afwisseling en ondanks het grote aantal bezoekers zo dus toch genoeg ruimte om voor iedereen de tijd te nemen en dat is erg fijn en leuk. Zomaar bijzondere gesprekken met mensen, een minicursusje ballonnen maken voor een paar kinderen en ineens een dame uit een grote groep dames in het zonnetje gezet met speciaal voor haar een aparte ballade. Mensen vol ongeloof als ik toch ineens wegfietste op het mini fietsje, de bewaking waar we gezellig wat liedjes van Gers Pardoel mee zongen en velen die graag even samen op de foto gingen. Het weer werkte ook helemaal mee en aan het eind van de deze lange mooie dag plofte ik dan ook zeer voldaan neer met vermoeide benen want ik vertel jullie de hele dag lopen op maat 88 flapschoenen, probeer dat maar eens!