21 sep

Open dag kinderdagverblijf “Het Opstapje” in Rotterdam Clown Snorre

open dag kinderdgverblijf clown snorre

Woensdagmiddag naar Rotterdam voor een open dag op het kinderdagverblijf “Het Opstapje”   Alle leidsters stonden in hun mooiste kleren klaar om de mensen welkom te heten en de zon scheen dus alle kinderen waren lekker buiten aan het spelen. In de “rode” ruimte alles klaargezet voor de voorstelling, toen gaan schminken en eerst lekker buiten ballonfiguren gemaakt voor alle kinderen. Het was heerlijk buiten en ze hadden alle ruimte en de meeste kinderen durfden dan ook wel direct naar mij toe te komen.

Opeens begon het te regenen en gingen we snel binnen verder, het was een hele drukte dus toen iedereen naar de rode kamer geloodst en daar begonnen met de voorstelling.

Ik was natuurlijk moe van het harde werken :0) dus ik dacht ik ga lekker even achter het theatergordijn liggen slapen maar dat vonden de kinderen echt niet goed. Al snel riep iedereen “Clown Snorre WAKKER WORDEN!” Nou zo kon ik niet slapen en toch maar snel begonnen. Wat gezellig was het met alle kinderen en wat zong ik ontzettend vals, het was gewoon verschrikkelijk. De leidsters en alle kinderen stopten hun vingers in  hun oren en riepen boe, boe, boe.

Kunnen jullie dan beter zingen? Ja hoor dus met iedereen uit volle borst “lang zullen ze leven” gezongen. De voorstelling was dikke pret en ze durfden heel goed aan alles mee te doen. Lekker brullen, clown worden en spekjes toveren.

Iedereen vond het ook erg leuk om te zingen dus met z’n allen: De wielen van de bus, de krokodil, deze vuist op deze vuist, clown die heeft een rode neus, kabouter spillebeen en in de maneschijn.

Wat was het gezellig en daarna ging ik snel naar het circus en kwam mijn broer even later de spullen weer ophalen :0)

Dag kinderen, leidsters en ouders van het Opstapje, wat was het leuk en graag tot ziens!

 

 

One thought on “Open dag kinderdagverblijf “Het Opstapje” in Rotterdam Clown Snorre

 1. Clown Snorre…

  De kinderen vonden het helemaal geweldig dat je er was. Ze gingen allemaal met een ballonfiguur naar huis en ook de voorstelling met de liedjes vonden ze helemaal leuk….

  Ook de leidsters hebben genoten van de voorstelling…

  Het was een geslaagde middag en avond….

  Lieve groetjes,

  Kinderen en leidsters van Het Opstapje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *