21 sep

Verjaardagsfeest Shady 6 jaar

Op zondagmiddag richting Rotterdam en door naar Rhoon voor groots verjaardagsfeest van Shady. Hoe meer zielen des te meer vreugd dus uiteindelijk was bijna de hele klas uitgenodigd en familie.

Spullen uitgeladen en op mijn kar geplaatst loop ik de straat in alleen maar oneven nummers??? He een Clown!!! Gelukkig kwamen gelijk een paar jongetjes uit de buurt  aangerend en die wisten wel waar hij woonde, was gewoon een blok verder dus die brachten mij wel even.

De hele kamer zat al vol, en iedereen had er zin in. Snel iedereen een hand gegeven en mijn spullen neergezet zodat de voorstelling kon beginnen.

Shady is 6 jaar geworden en zag er stoer uit met zijn lange haar in een staart en er werd dan ook flink gezongen voor de jarige. Iedereen deed enthousiast mee en moeder en familieleden af en toe nog het meest!

kinderfeest clown

Wat was het gezellig en iedereen klapte voluit het Snorre applaus en wat schrok iedereen toen het tekenbord tot leven kwam. Gelukkig kwam alles goed en werden we tussendoor steeds getrakteerd op allemaal lekkere hapjes.  Shady durfde wel met het slangen-schiet-geweer te schieten en tot slot deed iedereen natuurlijk mee en stond de hele kamer vol met clowns die alle oefeningen deden.

Het was een groot feest en met z’n allen nog liedjes gezongen en tot slot voor iedereen ballonfiguren gemaakt. De uren waren voorbij gevlogen, zelfs enkele volwassenen wilden nog even met mij op de foto en ik werd heel enthousiast uitgezwaaid.

Bedankt iedereen voor alle complimenten en wat heb je toch een mooi leven zo als clown!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *