04 okt

Verjaardagsfeest/familiefeest op lokatie in Cafe “Halve Maatje” Schiebroek Gaby 7 & Suus 3

Wat een leuk idee! Je nodigt op woensdagmiddag al je familie en vrienden/kennissen vriendjes/vriendinnnetjes uit op lokatie in het cafe! Daar is het normaal rustig om deze tijd en nu ineens een volle bak. Het is trouwens cafe “het Halve Maatje” in Schiebroek/Rotterdam en niet het Halve Maantje in Schiedam :0) gelukkig kwam ik daar tijdig achter en werd met open armen ontvangen door de familie en het personeel.

Interieur beetje aan de kant geschoven, banners omhoog getrokken, compacte geluidset klaar en spelen maar.

Even omkleden tussen de biervaten en inmiddels een volle kroeg en terras.

Wat was het gezellig! Zingen en taart eten en daarna deed  iedereen, jong en oud inclusief de mensen achter de bar, lekker mee met de voorstelling. Verder de cadeautjes uitgepakt, ballonen gemaakt en op het eind nog liedjes gezongen en op het laatst als afsluiting met de hele kroeg en de mensen op het terras “Spring maar achterop & Ik neem je mee” van Gers Pardoel.

Het was een zeer geslaagd feest en het was wel duidelijk dat zij wisten hoe het aan te pakken want de familie bleek zelf de eigenaar te zijn van B&B Villa le Monde in Belgie / de Ardennen Winnaar Zoover 2012 Award.

Na afloop kwam mijn tweelingbroer de spullen weer halen en we waren het er samen over eens. Wat een leuk idee voor een kinderfeest op lokatie!

Graag tot ziens! Clown Snorre

 

 

 

 

One thought on “Verjaardagsfeest/familiefeest op lokatie in Cafe “Halve Maatje” Schiebroek Gaby 7 & Suus 3

  1. Genoten hebben de kinderen van clown Snorre. Het ultieme kinderfeestje hebben ze beleefd op een woensdag middag in Cafe ’t Halve Maatje te Rotterdam (ideaal voor een (kinder)feestje). Heerlijk konden de stembanden gebruikt worden,
    werd er verkleed, waren er trucs en uiteraard vonden de kinderen de spekkies heerlijk! Een topmiddag
    voor jong en oud. Echt een aanrader!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *