29 okt

Bruiloft Familie Duijts – Partycentrum Betuwe Boulevard

Vrijdagmiddag op weg naar het bruiloftsfeest van familie Duijts in Beesd bij recreatiecentrum Betuwe Boulevard / Betuwestrand. Ruim op tijd weg want vrijdagmiddag 15:30 is berucht richting Utrecht. Zoals altijd als je op tijd weg gaat nu ook geen enkel probleem en heerlijk vroeg 16:15 kwam ik al aan.  Het personeel was druk in de weer met klaarzetten van de zalen en de opbouw van een schitterende bruidstaart. Ik werd hartelijk ontvangen en mij werd de aparte zaal voor het kinderfeest aangewezen en via een weggetje achterom kon ik heel makkelijk al mijn spullen uitladen en naar binnen brengen.

De sfeer in het zaaltje met mijn Spiderflex achtergrond  heel snel omgetoverd  tot een intiem theater sfeertje en rustig verder mijn spullen klaargezet.

De bruidegom kwam zelf even dag zeggen en checken of alles in orde was en ik kon heerlijk meegenieten van het buffet. Het bruidspaar  gefeliciteerd en de tweelingdochters die er schitterend uitzagen als 2 kleine bruidjes verteld dat ik de broer van clown Snørre was en alles klaar had gezet en dat hij zo zou komen.

Om 18:30 alle kinderen opgetrommeld en uit de grote feestzaal opgehaald en tot mijn verbazing zag ik ontzettend veel bekende gezichten. Toen ik de kinderen vroeg waar ik ze allemaal van kende vertelden ze van de bruiloft in Schaijk van januari dit jaar. Ineens wist ik het weer en het was een grote herkenning en  gezellig weerzien en iedereen zong net zo hard weer mee met de liedjes en de acts. Ze vonden het allemaal alleen maar leuk om weer mee te mogen doen met “Lekker brullen” en vooral ook weer  wie nu met het “Slangen-schiet-geweer’ mocht schieten.

Met de “Hoe word je clown” “trek n gekke bek” act in vol ornaat met de hele groep met pruiken en neuzen op naar de feestzaal en daar met iedereen het bruidspaar toegezongen.

Wat was het leuk, de mensen allemaal schitterend gekleed met mooie glitters en prachtige krullen in de haren. De tijd vloog voorbij en we hebben nog vele liedjes gezongen en ballonfiguren gemaakt.

Om 21:30 was het mooi geweest, het bruidspaar dag gezegd en vele kinderen hielpen mee om al mijn spullen weer bij de auto te krijgen.

Grappig ook om te zien dat de oudere kinderen zo leuk meededen en meehielpen. Het was ontzettend gezellig en een heel leuk weerzien en graag nog een keer tot ziens. Blij, moe en voldaan reed ik weer naar huis.

 

Clown Snørre

 

3 thoughts on “Bruiloft Familie Duijts – Partycentrum Betuwe Boulevard

 1. Hallo Wim,

  Je heb het heel goed gedaan, we zijn zeeeer tevreden en mijn familie vond je te gek!
  Als er weer een feest komt dan ben jij er ook weer bij en nog bedankt.
  afz. Frans en Kee Duijts

 2. Beste familie Schoof,

  Ik heb ook enorm genoten zoals jullie kunnen lezen in mijn stukje.
  Filmpjes moet ik nog even naar kijken en wat bewerken of ik daar iets bruikbaars uit kan halen omdat ze zo enthousiast aan het schreeuwen waren. Maar wel heel erg leuk ook leuk om te horen dat ik vwb de kinderen een volgende bruiloft weer helemaal welkom was. Zal wat nieuwe liedjes instuderen en zorgen dat ik de “Gangnam Style” dan ook bij me heb. Tot ziens! :0)

 3. Hallo clown Snorre

  Ik wil je nog bedanken voor de bruiloft gisteren
  Super

  …. en wanneer komt die video op de website?

  Super gedaan!

  gr fam Schoof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *