04 okt

Zalencentrum Opera Den Haag – Grote Turkse Bruiloft

Ik was uitgenodigd voor  kinderfeest in een aparte zaal voor een hele grote Turkse bruiloft ca. 1200 gasten. Dit was op zaterdagavond in Den Haag van 18:30 tot 22:30 in de Zilveren Zaal van  Zalencentrum Opera.

Vlak voordat het bruidspaar arriveerde ging ik de grote zaal in langs alle gasten om de kinderen mee te nemen naar de aparte Zilveren Zaal. Prachtige zaal met mooi groot podium dat we de hele avond goed gebruikt hebben. Het was een groots gebeuren en we hebben er een prachtig feest van gemaakt met liedjes zingen, voorstelling, ballonnen maken, rappen, dansjes etc. etc.

Het was ontzettend druk en er waren heel veel kinderen van jong tot oud. Ontzettend mooie kleren hadden ze aan en toen ik wegging was het al heel donker en duurde het feest nog voort.

De limousine stond klaar! :0)

 

One thought on “Zalencentrum Opera Den Haag – Grote Turkse Bruiloft

  1. Beste clown,
    Hierbij willen wij je nogmaals ontzettend bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Je hebt er absoluut een mooi feest van gemaakt, de kinderen hebben het allemaal enorm naar hun zin gehad en natuurlijk ook hun ouders!! Ze hadden helemaal geen omkijken naar de kinderen en konden voluit genieten van de bruiloft.. De reacties van de kinderen waren allemaal zo positief, ze hebben nog nooit zo’n leuke bruiloft meegemaakt. Voor ons was het zoals gepland een dag om niet te vergeten, de mooste dag van ons leven, mede dankzij jou!
    Klasse gedaan en BEDANKT!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *