De Bruggen in Zwammerdam II – Clown SNORRE & Accordeonist Peer
Net terug en wat was dit ontzettend leuk! 4 uur vlogen voorbij al liedjes zingend en spelend samen met accordeonist Peer. In de zon op het mooie nieuwe binnenterrein van de units waren wij met zo’n 40/50 bewoners en diverse begeleiders. Accordeonist Peer was al aan het spelen toen ik binnenkwam en speelde “Sophietje” ’n leuke binnenkomer aangezien ik dat ook speel aangezien mijn dochter zo heet. Al snel speelden wij samen verder en natuurlijk ook “lang zal ze leven” voor de verjaardag van Sjaane en ter gelegenheid van de opening van het nieuwe binnenterrein.

Liedjes spelend, lekker gekletst met iedereen die het leuk vond en ook rustig even bij mensen die het allemaal wat spannend vonden van een afstandje. Grappig hoe spannend je dit van te voren toch weer kunt vinden en hoe snel we de aansluiting weer hadden gevonden. Muziek maken is wat dat betreft toch ook wel heel mooi. Er waren ook een paar kindjes dus toen samen met Peer en met alle bewoners en leidsters “In de Maneschijn” gespeeld en gezongen met alle bijbehorende bewegingen. Peer speelde vrolijk verder terwijl ik nog ballonfiguren maakte, ongelooflijk leuk alle liedjes die de bewoners begonnen te zingen speelde hij zo mee. Ik heb nog even een demonstratie mini-circus-fietsje fietsen gegeven en daarna samen met Peer afgesloten met nog wat rock ’n rollertjes. Tussendoor werden er nog ritten op een rolstoelvriendelijke paardentram gemaakt en tot slot voor iedereen een heerlijk vers Italiaans Ijsje Ook kwam ik nog wat oude bewoners tegen van eerdere optredens en dat was een leuk weerzien met Pierre & Mikael. Peer bedankt, ongelooflijk hoe soepel de samenwerking verliep en wat ken jij veel liedjes!

Optreden, liedjes spelen, ballonnen maken voor de bewoners en hun begeleiders het was een groot feest op De Bruggen in Zwammerdam en de tijd is voorbijgevlogen. Sjaane, Coby, Japio, Philinne en alle anderen graag weer tot ziens!

Clown SNORRE