15 sep

Zomerfeest “De Boegspriet” Oostvoorne logeerhuis Stichting Zuidwester

Wat een hartelijk welkom!

Bij aankomst vandaag in het logeerhuis van Zuidwester “de Boegspriet” in Oostvoorne stond Patrick al klaar om mij binnen te loodsen. Wij kenden elkaar nog van de boottocht eerder dit jaar in Vlaardingen. Ook Jorno stond gelijk klaar om te helpen om alle spullen klaar te zetten en ik kreeg direct van hem een cd met handtekening!

Binnen hoorde ik vanuit diverse kamers mijn eigen cd opstaan, voelde mij ontzettend welkom, was helemaal trots en de stemming zat er al goed in

Prachtig weer dus alles kon mooi op de buitenplaats gebeuren en daar zaten de bewoners met familie en begeleiders. In totaal ca. 70 mensen. Sommigen herkende ik en zij ook mij en dat was dikke pret.

Grapjes met de geluidsinstallatie, het publiek dat plotseling was verdwenen, het tekenbord dat ging leven, de beste zanger van Nederland, samen clown worden, de foto in de krant en natuurlijk “Lekker lekker brullen”. Paar cd’s verloot en aan het eind lukte gelukkig het spekjes toveren voor iedereen want ik had het laatste spekje weer zelf opgegeten :0)

zomerfeest Zuidwester Clown Snorre

Jorno is de beste zanger van de hele wereld volgens alle bewoners dus dat konden we niet zomaar voorbij laten gaan. Als snel stonden we samen liedjes te spelen en te zingen. De Dijk, Malle Babbe, Stil in mij, Suzanne het was een groot feest. Iedereen zong gezellig mee.

Daarna gezellig gebabbeld met iedereen, wat reclame gemaakt en ballonfiguren met hulp van Jesse, handtekeningen uitgedeeld en samen op de foto.

Tot slot nog een paar liedjes samen met Jorno en Rianne waarbij de eigen Nederlandstalige versie van Jorno “Living next door to Alice” het fantastische slotstuk vormde.

Fantastisch wat een feest, wat gezellig en wat vind ik dit leuk.

Ik moest weg naar het circus en ze hadden veel lol om mijn broer die wel erg op mij lijkt, zelfde stem en horloge, die de spullen kwam ophalen.

Patrick, Jorno, Rianne, Jesse, Melissa, Melanie, Barry, Astrid en iedereen die ik nog niet heb genoemd ontzettend bedankt dat ik op jullie feest mog komen! Ik vond het helemaal te gek en heb ervan genoten. Graag tot ziens!

Clown Snorre :0)

“In een werkgebied omgeven door water, biedt Zuidwester zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking en aan jongeren met een sociale en gedragsproblematiek”  http://www.zuidwester.org

One thought on “Zomerfeest “De Boegspriet” Oostvoorne logeerhuis Stichting Zuidwester

 1. Hallo Clown SNØRRE,

  Ik wil je namens alle logees,ouders en medewerkers bedanken voor je bijdrage aan ons zomerfeest.
  Geweldig om te zien hoeveel plezier iedereen heeft beleefd.
  Vandaag zijn wij nog aan het nagenieten van de foto’s die gemaakt zijn.

  Hartelijke groet,Astrid Viaanen
  Teamleidster van het logeerhuis De Boegspriet in Oostvoorne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *