voorstellingen

Samen stralen met clown Snørre!

87345h-35943086e7ecd1179eda730fa0bf96381-e1399642458563Wat leuk dat u kijkt bij mijn voorstellingen en graag help ik u bij het realiseren van een onvergetelijke feestdag waar nog lang positief over zal worden nagepraat!

Ik stem mijn voorstellingen helemaal af op uw thema en het aanwezige publiek. De tijd vliegt voorbij met een lekker, leuk & gek muzikaal programma met liedjes, dansjes, goochel & clownerieacts geschikt voor alle leeftijden en vol enthousiasme live begeleid op gitaar.

Na ruim 13 jaar clownen en ca. 1000 optredens te hebben verzorgd haalt u een kwalitatief hoogstaand programma en een stijlvolle clown in huis. Na zoveel jaren ervaring geef ik u ook gerust de garantie “niet tevreden geld terug”

Voor verdere informatie zie de diverse pdf’s en de vele enthousiaste reacties recensies en foto’s/filmpjes en video’s.

Tot slot: Het lijkt mij erg leuk en ik hoor graag hoe ik u kan helpen en of ik een datum voor u in optie zal zetten!

Wim Hoekstra / Clown Snørre

Grote Kindershow De tijd vliegt voorbij met een lekker, leuk & gek muzikaal programma met liedjes, dansjes, goochel & clownerieacts geschikt voor alle leeftijden en vol enthousiasme live begeleid op gitaar. Ik ben gespecialiseerd in optredens voor grote groepen tot honderden kinderen. Meer hierover in Kindershow.pdf

Instelling show Graag help ik u bij het realiseren van een onvergetelijke feestdag en in het bijzonder samen met de bewoners. Ik heb een ruime ervaring in het werken met mensen met een beperking en vind dat altijd een extra uitdaging en erg leuk. Zie de diverse stukjes op mijn blog met eerdere ervaringen bij o.a. Ipse de Bruggen/ Stichting de Zuidwester & Siza. Meer hierover in Kindershow.pdf

Kindershow

download pdf
Speciaal voor Scholen – Instellingen – Kinderdagverblijf – Carnaval – Koningsdag

Feestdag

download pdf
Speciaal voor Bedrijfsfeest – Open dag – Jubileum – Buurtfeest – Bruiloft

Sinterklaas

download pdf
Speciaal Sinterklaas (voor)programma voor bedrijfsfeesten en instellingen

 

Vraag di87345h-35943086e7ecd1179eda730fa0bf96381-e1399642458563rect een offerte aan

Vrijwel alles is mogelijk van groot tot klein en ik denk graag mee wat de best mogelijke invulling is. Ik woon in Utrecht maar kom net zo graag naar Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Deventer, Zwolle, Leeuwarden, Groningen of Maastricht! (en natuurlijk alle andere plaatsen :0)

Wil je graag vrijblijvend een offerte ontvangen?  Bel 06 – 48491183

Het kan ook heel makkelijk via onderstaand formulier. Ik neem dan z.s.m. contact op.

  naam*

  e-mail*

  telefoonnummer

  bedrijfsnaam

  soort feest

  datum & tijdstip

  plaats

  aantal personen

  beschikbaar budget ca.

  toelichting

  hoe ben je bij clown snorre terecht gekomen?

  gegevens met * zijn verplicht

  Om nog meer een indruk te krijgen heb ik een videopagina met een aantal videofilmpjes neergezet met stukjes van de Kindershow “Lekker brullen met Clown Snørre”