kindercarnaval clown voorstelling

Kindercarnaval Clown De Carnavalshow:

Tijdens de Kindercarnaval Clown Voorstelling worden er liedjes gezongen, wordt er gegoocheld, vol enthousiasme live muziek gemaakt en is er veel interactie. Het is een fantastisch Kindercarnaval Programma voorstelling gericht op kinderen in de basisschool leeftijd, leuk voor de hele familie en iedereen met een jonge geest.

Het is CARNAVAL en Clown SNØRRE is gevraagd dit speciale moment nog meer op te vrolijken. Maar is hij wel de beste zanger van Nederland en eet hij nou echt zelf al die spekjes op? Hoe weet SNØRRE zich hier uit te redden?

Met Carnaval kan er worden gekozen uit een voorstelling van ca. 60 minuten of opgeknipt in meerdere kortere stukken. Verder natuurlijk voor of na of tussendoor ballonfiguren maken.

De tijd vliegt voorbij met dit lekker, leuk & gek muzikaal kinderprogramma. 
Zowel jong als oud kunnen zich uitleven, uit volle borst meezingen met de div. liedjes, meedoen met de verschillende acts en zich na afloop nog steeds afvragen waar die brandende spekjes nou ineens vandaan kwamen?

SNØRRE stemt zijn voorstellingen af op het niveau en de belevingswereld van de aanwezige kinderen. Zodat zowel kinderen van de onderbouw als de bovenbouw uitgedaagd worden.

Samen liedjes zingen, goochelen, spannende acts & live muziek
• Wie is de beste zanger van Nederland?
• Een tekenbord dat gaat leven!?
• Op zoek naar de beste Brul Smuller
• Wie durft? Het Slang-Schiet- 
Geweer
• Kom op het podium en doe mee 
met “Trek ‘n gekke bek”
• Tot slot het spannende vurige 
spekjes toveren

Kindercarnaval_Clown_Snorre_Kindershow_Voorstelling_02Ca. 17 jaar ervaring met meer dan 1000 voorstellingen. Gespecialiseerd in optredens voor grote groepen en met een grote voorliefde voor optredens voor en met mensen met een beperking. Altijd positief, enthousiast stijlvol vermaak.

Inclusief: Geluidsinstallatie, decor en kleurplaten
Clown Snorre is overal voor in, is gewend om ook van alles te presenteren en aan te kondigen dus neem contact op om jullie wensen te bespreken.
Bonus: Na afloop verzorgt Clown SNØRRE een handtekeningensessie inclusief gratis fotokaarten en mag iedereen met hem op de foto!

“Hoi Snorre, je ligt toch niet weer te snurken? Vond ‘t een ongelooflijk super leuke middag. Ik kom net weer uit de Feesttent en hoor alleen maar positieve berichten. Werkelijk iedereen vond ‘t leuk. Zelfs de kinderen van 10 tot 12 jaar, dus met recht een succes.

“Eigenlijk heb ik een aversie tegen clowns, maar wat was dit ontzettend leuk!”

“De eerste clown die ik echt heel erg leuk vind sinds Pipo uit mijn kinderjaren!

Tot slot: Het lijkt mij erg leuk om mee te werken aan een fantastisch Kindercarnaval! Ik hoor graag hoe ik u kan helpen en of ik een datum voor u in optie zal zetten!

Wim Hoekstra / Clown Snørre

Wil je graag vrijblijvend een offerte ontvangen?  Bel 06 – 48491183

Het kan ook heel makkelijk via onderstaand formulier. Ik neem dan z.s.m. contact op.

  naam*

  e-mail*

  telefoonnummer

  bedrijfsnaam

  soort feest

  datum & tijdstip

  plaats

  aantal personen

  beschikbaar budget ca.

  toelichting

  hoe ben je bij clown snorre terecht gekomen?

  gegevens met * zijn verplicht