troubadour clown

Troubadour Clown Liedjes Clown!?

clown troubadour clown snorre utrecht

clowntroubadour_utrecht_clown_snorre_jaarmarkt_01

clown troubadour snorre
clowntroubadour_utrecht_clown_snorre

De muzikale Clown Snørre

Rondlopend met zijn kunstig geschilderde clownsgitaar of prachtige oranje Gretsch gitaar zingt hij heerlijke liedjes geschikt voor jong & oud. Ideaal voor een bedrijfs open dag, jaarmarkt , seizoensmarkt, braderie of dorpsfeest waar een zeer afwisselend publiek komt van kleine kinderen, vaders, moeders en opa’s en oma’s die zo altijd wel een liedje van hun gading zullen horen. Natuurlijk kan dit worden aangevuld en afgewisseld met ballonfiguren maken zodat dat een mooi dynamisch gebeuren oplevert.

Populaire Kinderklassiekers:
Afbeelding 9o.a. Cowboy Billie Boem, Haagsche Stadsbus, In de Maneschijn, Op een grote paddestoel, De Krokodil,
Hoofd schouder knie en teen, De Wielen van de Bus & Clown die heeft een rode neus.

Liedjes o.a. van zijn eigen Cd zoals:
Daar is de Donald Duck, Aap & de Banaan, Mannetjes van Mars, Trek een gekke bek, Regen,Regen, Regen & Lekker Brullen.

060515_evides_spijkenisse_clownsnorre_05

Verder is er ook gedacht aan de ouders en andere aanwezigen. Liedjes afgestemd op de omstandigheden met vrije bewerkingen van oude klassiekers: Oh wat ben je mooi, Daar bij de waterkant, Sophietje, Oh wat ben je mooi, Laat me & Tulpen uit Amsterdam.
Venus, Walk on the Wild Side, Blue Suede Shoes, Dans je de hele nacht met mij, Rosanne, Kedeng kedeng, Heb je even voor mij, Spring maar achterop, Het is een nacht en Rosanne.

060515_evides_spijkenisse_clownsnorre_06De Troubadour Clown houdt van afwisseling dus rijdt hij naast het liedjes spelen rond met zijn maat 88 Flapschoenen op zijn Mini-Circus-Fietsje (mag iedereen ook zelf uitproberen) en zorgt voor stijlvol vermaak waar je niet zomaar aan voorbij loopt.

Ook heb ik al menig kind van clownangst afgeholpen gewoon door een paar vriendelijke ogen en het feit dat ik ook vader ben.

Mijn motto is dan ook “Samen stralen” met de Clown Troubadour!

“Voor de tweede keer hebben we tijdens het familiehockeytoernooi op HC Houten Clown Snorre ingehuurd. En ook dit jaar was het weer een succes! Met onder andere zijn ballonnen, minifietsje, muziek weet hij zowel de kleine kinderen als ook de groteren te amuseren. Clown Snorre is niet zomaar een clown maar een echte professional. Wij bevelen hem dan ook zeker aan!”

“Zoals we van Clown Snorre gewend zijn heeft hij de gasten van onze klant op hun open dag op een leuke manier ontvangen en vermaakt. Veel vergeten liedjes weer eens gehoord en voor de kinderen een heel interactieve manier om bezig te zijn en nu eens niet met de computer. Complimenten voor de samenwerking zoals we die graag zien.
OHIO team.”

Zie ook mijn diverse blogs hierover:
https://www.clownsnorre.nl/bedrijfsfeest-clown/liedjesclown-troubadourclown-tijdens-bedrijven-open-dag/

https://www.clownsnorre.nl/ballonnenclown/winkelcentrum-het-loon-heerlen-koopzondag-troubadourclown-clown-snorre/

Wil je graag vrijblijvend een offerte ontvangen?  Bel 06 – 48491183

Het kan ook heel makkelijk via onderstaand formulier. Ik neem dan z.s.m. contact op.

  naam*

  e-mail*

  telefoonnummer

  bedrijfsnaam

  soort feest

  datum & tijdstip

  plaats

  aantal personen

  beschikbaar budget ca.

  toelichting

  hoe ben je bij clown snorre terecht gekomen?

  gegevens met * zijn verplicht

  Om nog meer een indruk te krijgen heb ik een videopagina met een aantal videofilmpjes neergezet met stukjes van de Kindershow “Lekker brullen met Clown Snørre”